İsmail Küçükkaya nerede, neden yok? İsmail Küçükkaya FOX TV’den ayrıldı mı, ne zaman dönecek?

Show Tv ekranlarının sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya nerede? İsmail Küçükkaya Neden sabah programında yer almadı? Gözünü İsmail Küçükkaya ile açan izleyiciler İsmail Küçükkaya'yı göremeyince Fox Tv den ayrılıp ayrılmadığını merak etmeye başladı.

12.04.2022-07:45 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-07:45) İsmail Küçükkaya nerede, neden yok? İsmail Küçükkaya FOX TV’den ayrıldı mı, ne zaman dönecek?

Hergün saat 08:00 de Fox TV ekranlarına gelen İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat sevenleri ile buluşuyor. Mükemmel sunuculuğu ile seyirciyi ekrana kitleyen İsmail Küçükkaya 11 Nisanda Fox ekranlarında görülmeyince merak konusu oldu. İsmail Küçükkaya Fox TV den ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya neden yok? soruları akıllara getirdi. İsmail Küçükkaya nerede? Ne zaman gelecek?

11 Nisan saat 08:00 de ekran başına İsmail Küçükkaya yerine İlker Karagöz'ün yer alması seyircileri telaşlandırdı ve akıllara İsmail Küçükkaya'nın Fox TV veda mı etti sorusunu akıllara getirdi. 

İsmail Küçükkaya Nerede? Fox TV den ayrıldı mı? 

İsmail Küçükkaya instagramdan yaptığı fotograf ile sadece seyahatte olduğunu gösterdi. 

Washington’dan herkese selamlar, sevgiler. Herkes iyi olsun. Herkes.” gönderisi ile Washington dan fotograf paylaştı. Sevenleri bu paylaşımının altına iyi tatiller dileklerini sunarken ne zaman döneceklerini de sordular? 

Tekrardan ekran başına ne zaman döneceği ile ilgili henüz bir açıklamada bulunulmadı. 

İsmail Küçükkaya neden yok

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal