İslam Memiş Uyardı: ABD Büyüme Verisi Belirleyecek

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların altın alıp almaması konusunda önemli bir uyarıda bulundu.

20.12.2021-15:42 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-15:42)

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almalı mıyım almamalı mıyım düşüncesinde olan yatırımcılara değerlendirmelerini aktardı. ABD’de açıklanan büyüme vergisinden dolayı ons altın fiyatının bu durumdan etkileneceğini ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Büyüme verisi düşük gelirse ons altında tekrar 1.835 dolara kadar bir toparlanma öngörüyorum.’ değerlendirmelerinde bulundu. 

Dolar kurundaki dalgalanmalar nedeniyle kafası karışan yatırımcılar, ‘Altın almalı mıyım, almamalı mıyım?’ sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte hareket eden altının gram fiyatı bin lirayı aştığı görüldü. Bu sabah itibarıyla altın 1.027 lirayla ulaşarak rekorunu yeniledi.

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARI UYARDI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların birikimini altına yatırıp yatırmamaları konusunda önemli uyarılarda bulundu. Memiş, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, ' Şimdi her şey zirve yapıyor, eyvallah. Ancak şunu da unutmamak gerek; Bilmediğimiz bir anda hepsi çökecek! O zaman da yüksekten maliyet yapanlarında durumu içler acısı olacak!' ifadelerini kullandı.


ABD BÜYÜME VERİSİ ALTININ YÖNÜNÜ BELİRLEYECEK

TGRT Haber'e konuk olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların altın alıp almamaları konusunda değerlendirmelerini aktardı. Memiş, ons altının tüm dünyada yatay ve sakin şekilde olduğunu ifade etti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altının 1.780-1.815 dolar fiyatı arasında değişkenlik gösterdiğini dile getirerek ‘Bu hafta ABD'deki büyüme verisini yakından takip edeceğiz. Büyüme verisi düşük gelirse ons altında tekrar 1.835 dolara kadar bir toparlanma öngörüyorum. Gram tarafındaki yükselişler zaten malum. Ancak ons tarafındaki toparlanma ABD'de açıklanacak büyüme verisinden sonra daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır.’ Değerlendirmelerinde bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal