Kadıköy Moda Sahili İSKİ'nin Bıraktığı Sular Yüzünden Rengini Değiştirdi

İSKİ Atıksu Ön Arıtma Tesisi’nden denize bırakılan su, Kadıköy Moda Sahil kesiminde deniz renginin değişmesine sebep oldu. Deniz renginde yaşanan değişim havadan yapılan çekim ile görüntülendi.

20.12.2021-15:40 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-16:43)

İSKİ Atıksu Ön Arıtma Tesisi’nden denize bırakılan su, Kadıköy Moda Sahil kesiminde deniz renginin değişmesine sebep oldu. Deniz renginde yaşanan değişim havadan yapılan çekim ile görüntülendi. Kadıköy'de faaliyet gösteren İSKİ Atıksu Ön Arıtma Tesisi'nden denize bırakılan atık suların denize bırakılmasından sonra Moda Sahili'nin kıyı kesiminde denizin renginde değişiklik meydana geldi. Kahverengi tonlarına bürünen denizden ağır ve rahatsız edici kokularda gelmeye başladı. Denizde meydana gelen renk değişimini görmüş olan vatandaşlar ise çözüm bulunmasını talep etti.

KAHVERENGİYE BÜRÜNMÜŞ 

Sahilde yürüyüş yapmakta olan bir vatandaş, ‘Burada atıklar denize vuruyor, denizin renginde değişme yaşanıyor. Bu konuda önlem alınması lazım. Denizlerimizi kirletmeyelim. Kahverengiye bürünmüş. Bu konuda yetkililer bir düzenleme içerisine girerse seviniriz’ diyerek şikayetini dile getirdi.

AĞIR KOKULAR GELİYOR

Kahverengi tonlarına bürünen denizden çok kötü ve ağır kokularda gelmeye başladı. Denizde oluşan renk değişimini gören vatandaşlar ise çözüm bulunmasını yetkililerden talep etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal