İslam Memiş kimdir, nerelidir? İslam Memiş ne mezunu, uzmanlık alanları ne? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hakkında bilgiler

Altın ve para piyasaları uzmanı olan İslam Memiş, her açıklaması ve önemli tavsiyeleriyle gündemin en çok merak edilen isimleri arasında yerini aldı. Döviz ve altın ile ilgili tahminlerini paylaşan İslam Memiş'in ne mezunu olduğu ve uzmanlık alanlarının nereler olduğu merak edilmeye başlandı. İşte, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hakkında bilgiler..

16.05.2022-14:35 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-14:35) İslam Memiş kimdir, nerelidir? İslam Memiş ne mezunu, uzmanlık alanları ne? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hakkında bilgiler

Son dönemlerde altın ve para piyasaları hakkında yaptığı yorumlar ve tahminlerle ön plana çıkan İslam Memiş, hem sosyal medyada hem de finans alanında adını çok fazla duyurmayı başardı. Altın ve para piyasalarının yanı sıra yatırımcılarına döviz tavsiyeleri de veren İslam Memiş'in hayatı da bu gelişmeler sonrası merak edilmeye başladı.

Tavsiyeleri sıklıkla takip edilen ve yorumlarıyla yatırımcılara yön vermeye çalışan İslam Memiş hakkında bilinmeyen tüm detaylara haberimizin içeriğinde ulaşabilirsiniz.

İslam Memiş kimdir

İslam Memiş kimdir, nerelidir?

1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen islam Memiş, altı ve para piyasaları uzmanıdır. Aslen Ordulu olan İslam Memiş, lisans eğitimini Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Sosyal medya hesaplarından finans analizleri yapan İslam Memiş, altın ve para piyasalarındaki son durumları aktarırken aynı zamanda yatırımcılara izleyecekleri yol hakkında tavsiyeler vermektedir.

'Memiş Döviz A.Ş. kuyumculuk ve Altın Hizmetleri' adına sahip bir işletmesi buluna İslam Memiş, Ticaret Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nda da uzmanlığı ile ilgili görevler almaktadır. Sosyal medya harici TV programlarına da çıkarak finans alanında çeşitli analizler yapan İslam Memiş, evlidir ve 2 kızı vardır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal