İslam karşıtı Rasmus Paludan ifşa oldu: Reşit olmayan çocuklarla müstehcen konuşmaları ortaya çıktı

TRT World’ün ulaştığı bilgiler göre, birçok kez Kur’an-ı Kerim’e karşı çirkin eylemler gerçekleştiren ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan reşit olmayan çocuklar ile internet üzerinden müstehcen konuşmalar yaptığını ortaya koydu.

03.02.2023-09:27 - (Son Güncelleme: 03.02.2023-17:32) İslam karşıtı Rasmus Paludan ifşa oldu: Reşit olmayan çocuklarla müstehcen konuşmaları ortaya çıktı

İsveç ve Danimarka vatandaşı olan islam karşıtı Rasmus Paludan, reşit olmadıklarını bilmesine rağmen bir sosyal medya platformu olan Discord’da 18 yaşındaki çocuklarla konuşmalar gerçekleştird.

İslam karşıtı olmakla ve birçok kez Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin eylemleriyle bilinen Rasmus Paludan’ın reşit olmayan çocuklarla çevrimiçi gerçekleştdği konuşmalarından alınan ses kayıtları, bir öğretmenin sınıf arkadaşının önünde bir çocuğa cinsel tacizde bulunması gibi rahatsız edici ve detaylı cinsel senaryolar hakkında konuştuğunu ortaya koydu.

Cinsel içerikli konuşmalar

TRT World'ün elde ettiği ses kayıtlarına göre Discord'u kullanan çocuklar Paludan'a 13 ile 17 arasında değişen yaşlarını açık şekilde söylerken, kendisine kaç yaşında olduğu sorulduğunda Paludan 39 yaşında olduğu bilgisini paylaştı.

İsveç’te yasalar göre reşit olma yaşı 15. 

Ses kayıtlarına göre, Paludan konuştuğu çocuklara "Sert plastik aletle ilk tacizinde daha önce hiç ağlamadığı kadar ağladı." gibi söylemlerde bulundu.

Irkçı siyasetçi Rasmus Paludan

Sapkın ifadeler: "Evde çıplak dolaşıyorum"

Paludan'ın cinsel içerikli ifadeler kullandığını gösteren başka bir konuşma 11 Ağustos 2021'de gerçekleşti. Paludan konuşma sırasında, bir çocuğun bir marketin arkasında biriyle cinsel ilişkide bulunduğunu iddia etti. Paludan'ın müstehcen hikayesine yanıt olarak, çocuklardan biri, "Pekala, markette mi çalışıyorsun? Kaç yaşındasın?", diye sordu.

Söz konusu küçük çocuk ise, "Ne markette çalışması, ben sadece 14 yaşındayım." yanıtını verdi. Ayrıca Paludan 14 Ağustos 2021'de Discord'daki bir sohbet odasında konuştuğu çocukların 13-14 yaşlarında olduğu bilmesine rağmen, evinde "çıplak" dolaştığını söyledi. Ses kayıtlarından ırkçı siyasetçinin çocuklara aynı zamanda İslam'ı "neden sevmediğini" anlattığı öğrenildi.

Sabıka kaydı kabarık

2020 yılında YouTube hesabı yayınladığı videolar nedeniyle kaldırılan daha sonra Discrod’u kullanmayan başlayan Paludun hakkında, cinsel içerikli konuşmalara ilişkin bir yasal işlem gerçekleşmedi 

Edinile bilgilere göre Paludun daha önceleri ırkçılık, iftira ve trafik ihlallerin dahil olduğu toplamda 14 suç kaydının olduğu ortaya çıktı Yerel basına göre Paludan daha önce 2-3 ay hapis cezasına çarptırıldı, bir süre araba kullanması ve üç yıl boyunca avukatlık mesleğini icra etmesi yasaklandı.

İslam karşıtı aşırılık yanlısı Paludan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin Stokholm Büyükelçiliği binasının önünde Kur'an'ı Kerimi yakmıştı.

Uluslararası kınamalara rağmen Paludan, İsveç NATO ittifakına dahil olana kadar her Cuma günü kutsal kitabı yakacağını söyledi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal