İŞKUR'dan ev hanımları ile öğrencilere evden çalışma imkanı! Aylık 4500 TL kazanmak mümkün

Bu sebeple ülkemizde hem kapanmalar hem de sokağa çıkma yasakları uygulamaya konularak ekonomik anlamda da sıkıntıların yaşanmasına sebep oldu. İŞKUR pandemi döneminde en fazla rağbet gören iş dallarından bir olan evde çalışma fırsatları için kolları sıvadı ve pek çok iş türü ile karşımıza çıkmaya başladı. İŞKUR 'un bizlere sunmuş olduğu bu imkanlar sayesinde özellikle de ev hanımı olanlar da evden çalışarak kendilerine bir gelir kapısı elde edebilecekler. İşte konunun detayları..

27.04.2022-19:28 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-19:58) İŞKUR'dan ev hanımları ile öğrencilere evden çalışma imkanı! Aylık 4500 TL kazanmak mümkün

Koronavirüs salgını Mart 2020 tarihinden itibaren hem dünya genelinde hem de Türkiye 'de etkisini gösterdi ve bu tarihte de Türkiye 'de ilk Covid - 19 vakası tespit edildi. Bu sebeple de ülkemizde hem kapanmalar hem de belli bir saat aralığında sokağa çıkma yasakları uygulanmaya başladı ve bu durum ekonomik olarak da sıkıntılar yaşamamıza sebebiyet verdi. Pek çok vatandaşımız pandemi dönemi boyunca çalıştığı halihazırdaki işinden oldu ve ülke genelinde ki işsizlik oranlarında da artışlar meydana gelmeye başladı. Uzun seneler boyunca Türkiye 'nin yaşadığı en büyük sıkıntılardan bir tanesi olan işsizlik artışı, Türkiye 'de işsizlik sorununa karşı mücadele eden ve istihdam oranını güçlendirmek için çalışmakta olan İŞKUR 'u da harekete geçirdi. İŞKUR, pandemi dönemi boyunca en fazla rağbet gören iş dallarından bir tanesi olan evden çalışma için fırsatları kollamaya başladı. İŞKUR 'un vatandaşlarımıza sunmuş olduğu bu imkanlar sayesinde özellikle de ev hanımları evden çalışarak kendilerine bir gelir kapısı elde edebilecekler. İşte o detaylar..

İŞKUR 'dan ev hanımlarına yeni bir gelir kapısı!

Türkiye 'nin resmi olarak iş ile işçi bulma kurumu olan İŞKUR, devlet destekli istihdam bürosu olarak halka hizmet vermektedir. Türkiye genelinde iş arayan ve işveren kişilerini bir araya getiren İŞKUR, işe alımlarda her iki taraf için de bazı kolaylıklar sağlıyor ve kişiler devlet güvencesi altında işe yerleştirilmektedir. İŞKUR 'un resmi internet sitesi üzerinde neredeyse herkes için bir iş imkanı sunulmaktadır. Bu iş ilanları arasında pandemi süreci boyunca herkes tarafından büyük bir ilgi ve rağbet gören evden çalışılarak yapılabilecek işler de yer almaktadır. Özellikle de bu konuda ev hanımları kendilerine sunulan bu işler sayesinde evden çalışarak kendilerine yeni bir gelir kapısı elde etmektedirler.

İŞKUR'dan ev hanımlarına iş imkanı

İŞKUR 'dan evden çalışma fırsatları

İŞKUR tarafından sunulan bu işlerde çalışmak isteyen kişiler ilk önce İŞKUR 'a kayıt yaptırmalılardır. Kayıt işlemlerini bitiren kişiler, ilgili olan iş için başvuru yapabilirler. İŞKUR üzerinde iş hakkında ve işveren hakkında da bilgiler mevcuttur. Bu bilgiler doğrultusunda da vatandaşlarımız iş başvurularını kolaylıkla yapabilmektedirler. Söz konusu olan bu işler arasında evden çalışma imkanı sunulan, davetiye katlama, kuruyemiş paketleme, tuz, şeker ile bakliyat paketleme işi, triko paketleme işi, battaniye ile yorgan katlama işi, paça ütüleme işi, unlu mamül paketleme işi, mendil katlama ile boncuk dizme gibi işler de vardır.

İŞKUR evden çalışma fırsatları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal