İŞKUR sitesi sistemde teknik hata oluştu sorunu ve çözümü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İŞKUR üzerinden sağlık personeli alımı yapılacağını açıklaması sonrası binlerce insan İŞKUR sitesine akın etti. Fakat İŞKUR sitesine giriş yapanlar ‘’sistemde teknik hata oluştu’’ sorunu ile karşılaştı. Bu sorunun çözümünü merak eden kişiler internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

16.03.2022-18:13 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-18:14) İŞKUR sitesi sistemde teknik hata oluştu sorunu ve çözümü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamasında Sağlık Bakanlığı bünyesine alınmak üzere 10 bin işçi alımı yapılacağını ve alım için yapılacak başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağını duyurmuştu. Bu haberle birlikte binlerce insan İŞKUR’un intenet sitesine akın etti ve başvuru işlemlerini başlattı. Fakat bir çok insan İŞKUR’un intenet sitesine giriş yaparken ‘’sistemde teknik hata oluştu’’ sorunu ile karşılaştı. Bu sorunun nasıl çözüleceğini öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırma yapıyor.

İŞKUR hatası nasıl çözülür?

Sağlık Bakanlığı 10 bin kişilik işçi alımına başvuru yapmak isteyen milyonlarca insan İŞKUR’un inter sitesine giriş yapmaya çalışırken ‘’Sistemde teknik hata oluştu. Lütfen sistem görevlileri ile irtibata geçiniz. – 172059-20220315-184051-9432-139270’’ sorunuyla şaşkına döndü.

İŞKUR hatası

İŞKUR’un intenet sitesinde yaşanan söz konusu sorunun çözümü için bazı yöntemler kullanılabilir. İşte o yöntemlerden bazıları:

- İŞKUR’a tekrar giriş yapılması

- İntenetin bağlı olduğu ADSL veya modemin resetlenmesi

- Yoğunluğun daha olacağı gece saatlerinde siteye giriş yapılması

- Sitenin tekrar tekrar yenilenmesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal