İŞKUR, Ortaokul Mezunlarından Personel Alımı Yapacak

İŞKUR güncel memur alımı ve personel alımı iş ilanları iş arayanlar tarafından yakından takip ediliyor. İş arayışında bulunanlar, İŞKUR iş ilanları ile kendilerine yönelik bir personel alımı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

25.10.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 25.10.2021-12:38) İŞKUR, Ortaokul Mezunlarından Personel Alımı Yapacak

İŞKUR memur alımı ile birlikte personel alımı güncel iş ilanları, kurumun resmi internet sitesi içerisinde her gün yenilenmekte. Çeşitli nedenlere bağlı olacak şekilde iş arayışında bulunan kimseler, kendileri ile alakalı personel alımı olup olmadığını da öğrenmek adına çalışmalar içerisinde. İŞKUR personel alımı ve memur alımı iş ilanları, KPSS şartlı ve KPSS şartsız olmak üzere ikiye ayrılmakta. İŞKUR'un yayınlamış olduğu ilanlarda, başvuru şartları, aranan nitelikler ve bu bilgilere ek olarak verilecek maaşlar da detaylı bir biçimde ilgili kişiye aktarılıyor.


Çeşitli kurumlar içerisinde ve farklı meslek sektörlerinde gerçekleştirilecek personel alımında, yaş, ikamet, öğrenim, sertifika gibi aranmakta olan şartlar da değişiklik bulunmaktadır.

İŞKUR KPSS'DE 60 PUAN ALMA ŞARTI ARIYOR

İlgili alımlarda farklı kamu kurumları ilan açmış olmakla beraber birbirinden farklı pozisyonlarda alımlar da olacaktır. Açılmış olan bazı ilanlarda adaylardan en az 60 KPSS puanı almış olma şartı da aranırken ilanlar kurumlara göre değişiklik göstermektedir.

İŞKUR'DA PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL BAKILIR?

İş arayan vatandaşlar, güncel İŞKUR ilanları için ilk iş olarak İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması ve ardından da İŞKUR'a giriş yapması lazım. Daha sonrasında İŞKUR güncel iş ilanları kısmından ya da daha spesifik bir sorgulama için 'İstihdam' ekranı üzerinde açık iş ilanı aramak için ise;

- Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisini girin

- Çalışma yeri bilginizi girin.

- Meslek, öğrenim durumu bilgilerinizi sisteme girin.

- İşyeri seçin.

- Engelli ya da vardiya gibi özel durum bulunuyorsa seçimlerinizi yapın.

- İşyeri unvanını girin.

- Son olarak da en altta sağ tarafta bulunan 'Ara' seçeneğine tıklayın.

Bu adımlar ile size uygun güncel İŞKUR ilanlarını görüntüleyebilir ve ek olarak tercihinize göre başvurularınızı anında gerçekleştirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal