16.06.2021-13:45 (Son Güncelleme:16.06.2021-14:54)


1

Deniz Tuzu Spreyleri

Deniz Tuzu Spreyleri

Birçok farklı markanın deniz tuzu spreyleri bulunmaktadır. İçerikleri farklı olan bu ürünlerin etkileri de birbirinden farklıdır. Genel olarak amaca bakıldığında dalgalı saç için uygulandığı görülmektedir.



2

Denizden çıktıktan sonra oluşan hafif dalgalı ve doğal bir görüntü amacıyla uygulanan deniz tuzu spreyleri bir kez kullananların sonrasında vazgeçemediği ürünlerdir.



3

Sprey forma sahip olan ürünü saçın her bölgesine uygulamak ve sonrasında saç uçlarından diplerine doğru elle şekil vererek uygulamak gerekmektedir.



4

Kimi markaların deniz tuzu spreyleri hafif dalgalı ve doğal bir sonuç verirken kimi markaların ürünleri çok daha yoğun dalga oluşturmaktadır.



5

Saç Kremleri

Saç Kremleri

Saç şekillendirici kremlerin birbirinden farklı çeşitleri mevcuttur. Dalgalı, düz veya kıvırcık saçlar için üretilen ürünler duş sonrası nemli saça uygulanmaktadır. Saçların doğal aynı zamanda şekilli görünmesi için kullanılan bu ürünler kuru saça da uygulanabilmektedir. Şekillendirici saç kremleri oldukça geniş bir çerçeveye sahiptir.



6

Duş sırasında uygulanabilen şekillendirici kremlerde mevcuttur. Saçın doğal hali göz önünde bulundurularak saç şekillendirici krem tercihi yapılmalıdır. Örneğin doğal hali kıvırcık olan bir saça düzleştirici krem uygulamak kesin bir sonuç vermemektedir. Saçın doğal hali düşünülerek yapılan seçimler saçın kusursuz olarak şekillendirilmesine olanak sağlamaktadır.



7

Seçilen şekillendirici kremler saç diplerinden ziyade saç uçlarına doğru uygulanmalıdır. Krem formuna sahip olduklarından saç diplerine yoğun olarak uygulanması halinde saçın yağlı görünmesine neden olabilmektedir. Bu sebeple kullanılan ürünün doğru uygulanması oldukça önemlidir.



8

Bigudiler

Bigudiler

Kalın bir bigudi yardımıyla saç iki yandan ayrılabileceğim gibi saç tellerini küçük parçalar halinde ayrılarak da sarılabilmektedir. Bu işlem sonrasında dalganın kalıcı olması için saç spreyleri kullanılabilir.



9

Kalın bir bigudi yardımıyla saç iki yandan ayrılabileceğim gibi saç tellerini küçük parçalar halinde ayrılarak da sarılabilmektedir. Bu işlem sonrasında dalganın kalıcı olması için saç spreyleri kullanılabilir. Saç spreyleri saç dalgasının kalıcılık seviyesini arttırmaktadır.



10

Sönmüş Görünen Saçlar İçin Anında Hacim Veren Pudra...

Sönmüş Görünen Saçlar İçin Anında Hacim Veren Pudra...

Saç Şekillendirici Pudra sönmüş görünen saçlara uygulandığı anda hacim kazandıran epey uygun fiyatlı bir ürün.



11

Özellikle düz saçlara sahip olanların işini kolaylaştıracak pratik bir ürün diyebiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR