İşgalci İsrail'in katliamları devam ediyor: Köylere baskın yapıp evdeki eşyaları dağıttılar

Eli kanlı İsrail güçlerinin, Gazze'ye saldırıları 7 Ekim'den bu yana şiddetlenerek devam ediyor. İsrail güçleri, gece boyunca çok sayıda kente ve mülteci kamplarına baskın düzenledi. Evleri dağıtan askerler, çatılara keskin nişancı da konuşlandırdı. İşte haberin detayları...

23.12.2023-14:25 - (Son Güncelleme: 23.12.2023-14:25) İşgalci İsrail'in katliamları devam ediyor: Köylere baskın yapıp evdeki eşyaları dağıttılar

7 Ekim’de başlayan İsrail- Filistin savaşı sürüyor. İşgalci İsrail’in Gazze katliamı her geçen gün artıyor. İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın pek çok noktasına baskın düzenledi.

İsrail güçleri baskın yaptı

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre; İsrail güçlerinin baskınlarının adresi Cenin, Nablus, Eriha, Beytüllahim ve El Halil kentleri oldu. İsrail askerleri, askeri araçlar eşliğinde Eriha'daki Ayn es-Sultan ve Akabeti Cebr mülteci kamplarını bastı. İsrail güçleriyle Filistinli gençler arasında çatışma yaşandı.

İsrail Askeri

Köylere baskın yaptılar

Öte yandan baskınların diğer adresleri El Halil kenti ile ona bağlı Yatta beldesi ve Beytüllahim'deki Dıheyşe Mülteci Kampı oldu. Nablus'ta ise Beyta beldesi ile Karyut köyüne baskın düzenleyen İsrail askerleri, evlere girerek teftiş yaptı ve eşyaları dağıttı.

Çatılara keskin nişancı yerleştirildi

İsrail askerleri, Cenin kenti ile mülteci kampındaki baskında Cenin Hastanesi yakınlarında konuşlandı. Cenin Mülteci Kampı'na hakim binaların içine ve çatılarına keskin nişancılar yerleştirildi. Mülteci kampı ile kentteki bazı mahallelerde elektrikler kesilirken, İsrail güçleri havaya aydınlatma fişeği attı.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal