İrfan Can Kahveci'den Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi İddialı Açıklamalar!

Fenerbahçeli yıldız İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 19:00'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

21.11.2021-12:15 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-12:15) İrfan Can Kahveci'den Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi İddialı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası derbi mücadelesine sahne olacak. NEF Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Fenerbahçe'de ligde bir süredir devam eden kötü gidişat nedeniyle taraftarların çok yoğun bir şekilde takıma ve yönetime tepkileri devam etmekteydi.

DERBİ FENERBAHÇE İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Spor Toto Süper Lig'de bugün Galatasaray ile oynanacak olan derbi mücadelesinde galip gelerek kötü gidişatını durdurmak isteyen Fenerbahçe aynı zamanda taraftarları ile de yeniden barışmak istiyor.

İRFAN CAN SAKATLIĞINI ATLATTI!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz haftalarda oynanan Kayserispor maçında ufak bir sakatlık yaşayan İrfan Can Kahveci, sağlık ekibinin yoğun mesaisinin ardından Galatasaray derbisine yetiştirildi.

DERBİ ÖNCESİ TAKIM ARKADAŞLARINA KONUŞMA YAPTI

İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 19:00'da oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde takım arkadaşlarına açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçeli yıldız İrfan Can Kahveci, Galatasaray ile oynayacakları derbi karşılaşması ile ilgili olarak ;

' Artık bu kötü gidişatımıza ‘dur’ dememiz gerektiğini biliyoruz. Kötü günleri arkamızda bıraktık. Açıkçası lige verilen Milli ara bize çok iyi geldi. Ben dahil, birçok sakat oyuncumuz takıma katıldı. Diğer yandan Milli göreve giden arkadaşlarımız da moralli ve sağlıklı bir şekilde döndü. Bu maçın önemini herkes çok iyi biliyor. Derbiyi kazanarak şampiyonluk hesaplarına yeniden başlayacağız. Hepimiz bunu yapabileceğimize inanıyoruz. Yeni bir sayfa açmak için takım olarak hazırız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal