Ahmet Çakar Alanyaspor Beşiktaş Maçının Hakemi Alper Ulusoy'u Eleştirdi!

Süper Lig'in13. haftasında Alanyaspor sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Mücadelede gülen taraf 2-0'lık skorla ev sahibi ekip Alanyaspor olurken maçın ardından Ahmet Çakar maçın hakemi Alper Ulusoy ile ilgili açıklamaları dikkat çekti.

21.11.2021-11:33 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-11:49) Ahmet Çakar Alanyaspor Beşiktaş Maçının Hakemi Alper Ulusoy'u Eleştirdi!

Alanyaspor'un Beşiktaş'ı kendi evinde 2-0 yendiği maçın ardından Ahmet Çakar, maçın hakemi Alper Ulusoy ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ahmet Çakar'ın yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

AHMET ÇAKAR'IN AÇIKLAMALARI GÜNDEME OTURDU

Ahmet Çakar maç ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Beşiktaş için çok karanlık günler başlıyor. Son yılların en kötü Beşiktaş'ını izledim. Futbol adına her şey sıfır... Baskı yok, güç yok, takım savunması bir amatör takım kadar kötü. Nerede o eski Atiba... Nerede Ghezzal... Kenan Karaman'a bu kadar tahammül niye? Bire bir de Welinton ne kadar zayıf bir stoper olduğunu gösteriyor. Takım hem fizik hem mental olarak çökmüş durumda. Babacar'ın golü perdeyi açtı. Ondan sonra top Beşiktaş'taymış gibi görünse de pas yapsalar da Alanya topu kaptığı gibi rahatlıkla rakip kaleye gitti.
Devre biterken de ikinci golü buldu ama ofsayt diye iptal edildi. İkinci yarı yine aynı nakarat. Beşiktaş alıyor, veriyor, tempo düşük, top kapamıyor, çıkarken kaptırıyor ve futbol olarak da ortaya skandal bir tablo koyuyor. İşte bunlardan biri. Milli sol bek Umut, 80 metre ötede komik bir şekilde topu rakibe bırakıyor. Daha doğrusu ayağı kayıyor. Uzun topta Welinton'un müdahalesini ancak amatör futbolcu da görürsünüz. Maç orada zaten 2-0 olup bitiyor. Sergen devam eder, etmez bilmiyorum ama bu Beşiktaş böyle devam edemez. ' şeklinde açıklamalara yer verdi.

AHMET ÇAKAR'IN ALPER ULUSOY SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ahmet Çakar, maçın hakemi Alper Ulusoy ile ilgili,  'Alper Ulusoy'u oldum olası beğenmem. Asla büyük maçların hakemi değil. Alanyaspor'un golde iptal kararı doğru zira top Vida'dan Emre Akbaba'ya gelse de top Vida'ya vurulduğunda Efecan ofsayt ve oyuna müdahalesi var. Ama ikinci yarı Alanya'nın bariz bir penaltısını vermedi. Welinton sırtından açık net bir şekilde rakibini itiyor. Bundan hafifini Trabzon'da Fenerbahçeli Kim yaptı. Oyundan atıldı, tartışmalar bitmedi.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Ahmet Çakar'ın, Alanyaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Ünlü yorumcunun yaptığı açıklamalar taraftarların sosyal medyada ilgisini yoğun bir şekilde çeken konulardan birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal