İranlı Generalden İtiraf: Bütün Terör Örgütlerinin Sahibiyiz

İslam dünyasını kan gölüne çeviren ve İslam’a ağır darbe vuran terör örgütlerinin sadece CIA ve Batılı istihbarat servisleri ile değil İran rejimi ile de içli dışlı oldukları ortaya çıktı.

15.06.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-16:25) İranlı Generalden İtiraf: Bütün Terör Örgütlerinin Sahibiyiz

İranlı general Mazahir Mecidi İslam dünyasında İran'ın emrinde olan bir Çok örgütün bulunduğunu ve bunların Lübnan Hizbullah terör örgütü benzeri örgütler olduğunu söyledi. 

İran Devrim Muhafızları isimli resmi terör örgütünden bugün yapılan bir özel açıklama, bölgemizdeki gerçekleri bir kez daha ortaya koydu. Kapalı bir ortamda terör şeflerine açıklama yapan İran Devrim Muhafızları Generali Mazahir Mecidi Pakistan, Afganistan, IRak, Suriye, Yemen, Çad, Nijerya gibi bir çok islam ülkesinde kontrolleri altında olan veya kendilerinin kurduğu onlarca silahlı örgüt olduğunu söyledi. Mecidi, bu örgütlerin Lübnan’da kurdukları Hizbullah gibi terörist faaliyetlerde bulunduğunu da dile getirdi.

Devrim Muhafızları komutanı general Mecidi, ben sözleri Hemedan TV'de de dile getirerek, bunların terör örgütü olmadığını savundu

General Mecidi televizyondaki mülakatında devamla, İran’ın kontrolünde ve İran’ın kurduğu onlarca Şii örgüt bulunduğunu da dile getirdi. Bu arada İran’ın Türkiye’de PKK’nın yanı sıra, komünist görünümlü bazı terör örgütleri aracılığıyla terörist faaliyetlerde bulunduğu biliniyor. DHKP-C’nin FETÖ terör örgütünün kontrolüne germesinden sonra İran’ın diğer radikal sol terörist örgütlerle ilişki geliştirdiği, istihbarat ve finans olarak bu örgütleri desteklediği bilgisi bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal