İran’da kabus gibi olay: 12 akrabasını katletti

İran’ın Kerman eyaletinde yaşayan 30 yaşındaki bir kişi, aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 12 akrabasını silahla öldürdü.

18.02.2024-09:36 - (Son Güncelleme: 18.02.2024-09:36)

İran’ın güney bölgesindeki Kerman eyaletinde duyanların kanını donduran bir cinayet meydana geldi. Alınan bilgilere göre aile içi sorunlar yaşayan 30 yaşındaki bir vatandaş, aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 12 akrabasını silahla öldürdü. 

Akrabalarını katletti

İHA’da yer alan habere göre; İran'ın güneyindeki Kerman eyaletinde trajik bir aile faciası meydana geldi. 30 yaşındaki bir genç, aile içi anlaşmazlıklar nedeniyle babası, kardeşi ve eşinin kardeşi dahil 12 akrabasını silahla vurarak öldürdü. 

İran katliam

Kerman Eyaleti Emniyet Müdürü Nasir Ferşid, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Faryab şehrine bağlı kırsal bölgelerde yaşayan 30 yaşındaki İranlı genç, ailesiyle yaşadığı tartışma sırasında kalaşnikof silahıyla 12 akrabasını öldürdü ve olay yerinden kaçtı. Zanlı, yapılan arama çalışmaları sonucunda tespit edildi ve yakalama operasyonu sırasında çıkan çatışmada öldürüldü. Cinayette kullanılan silah da ele geçirildi" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal