İran Cumhurbaşkanı Ruhani Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in İstifasını Kabul Etmedi

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, dün akşam saatlerinde istifasını veren Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in istifasını kabul etmediğini açıkladı.

26.02.2019-18:28 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-18:18) İran Cumhurbaşkanı Ruhani Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in İstifasını Kabul Etmedi

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, dün kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile görevden ayrıldığını duyuran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif’in istifasını kabul etmedi. 

BAKANLIK SÖZCÜSÜ AÇIKLADI

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Ruhani’nin Zarif’in dün sunduğu istifayı kabul etmediği kaydedildi. Sözcü, aynı zamanda pazartesi akşam yaşananların ardından çok sayıda bakanlık çalışanı ve elçinin de istifa edebileceğine dair iddiaları da yalanladı.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Zarif'in sosyal medyadan istifasını duyurduğu dakikalarda yine aynı yöntemle Cumhurbaşkanlığı'ndan cevap gelmişti. İran Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada, Zarif’in istifa kararı doğrulanmış ancak Ruhani’nin bu istifayı kabul etmeyeceği belirtilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal