Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un Sigara İçerken Kameralara Yakalandı.

ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmek için Vietnam'a giden Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, treninin mola verdiği bir sırada sigara içerken görüntülendi.

26.02.2019-18:01 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-17:53) Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un Sigara İçerken Kameralara Yakalandı.

Kuzey Kore ile ABD'nin Vietnam'da yapacağı zirve öncesinde Kim Jong-Un, treninde seyahat ettiği sırada sigara içerken kameralara yakalandı.

MOLA SIRASINDA SİGARA İÇTİ

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Vietnam'da ABD Başkanı Donald Trump ile gerçekleştireceği zirve için çıktığı tren yolculuğunda, sigara içerken görüntülendi.

Japon TBS kanalı tarafından Çin'in güneyinde yer alan Nanning Tren İstasyonu'nda kaydedilen görüntülerde, Kim Jong Un'un, mola verdiği bir sırada Kuzey Koreli üst seviye iki yöneticiyle konuşurken sigara içtiği kameralar tarafından görüntülendi.

VİETNAM'A GİDEN KİM JON-UN, TRUMP'I BEKLİYOR

Seyahat sırasında saat 02.30 civarında mola veren Kim Jong-Un'un sigarasını bir kibritle yaktığı fark ediliyor. Kim Jong-Un, yaklaşık 60 saat devam eden tren ve 170 kilometrelik araç yolculuğunun ardından Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye vararak, ABD Başkanı Donald Trump'ı beklemeye başladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal