İptal edilen Süper Kupa ne zaman oynanacak? Tarih belli oldu

TFF, ertelenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali için istişarelere başladı. Öte yandan dev maçın ne zaman oynanacağı da belli oldu. İşte detaylar...

04.01.2024-15:47 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-15:47) İptal edilen Süper Kupa ne zaman oynanacak? Tarih belli oldu

Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, TFF Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekti. Ancak Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde 29 Aralık’ta oynanması planlanan maç belirli nedenlerden dolayı ertelendi. 

Ne zaman oynanacağı belli oldu

Öte yandan maçın Ne Zaman oynanacağı da akıllara geldi. Sözcü’nün haberine göre; Pazartesi günü Riva’da toplanan TFF Yönetim Kurulu, maçın Ocak ayı içerisinde oynanması için düğmeye bastı. TFF, bu maçın yayın haklarını sattığı MENA Bölgesi (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) yayıncılarıyla da sorun yaşanmaması adına böyle bir adım atma kararı aldığı belirtildi.

Takvim kaydırılacak

TFF, bunun yanında maçlar hakkında da istişare etti. EURO 2024 nedeniyle 19 Mayıs’ta bitecek ve zaten fazlasıyla sıkışık olan takvim bir hafta kaydırılacak. İlerleyen aylarda bu ertelenen maçlar hafta içine konulacağı belirtildi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal