iPhone sim kart takılı değil hatası nedir, nasıl çözülür? Apple iphone sim kart yok hatası çözümü

news error2

08.05.2022-19:52 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-19:52) iPhone sim kart takılı değil hatası nedir, nasıl çözülür? Apple iphone sim kart yok hatası çözümü

IPhone kullanan kişiler telefonla ilgili yaşadıkları sorunları ilk olarak internet üzerinden araştırmaktadır. Iphoneda yaşanan problemlerden biride sim kart takılı değil hatası nasıl çözülür? sorunun cevabı haberimizdedir.

Akıllı telefon kullanıcılarının en fazla yaşadığı sorunlardan biri, Iphone Sim kart yok hatasıdır. Bununla birlikte bazen sim kart takılı değil hatası da görülebiliyor. Bu iki sorundan birini yaşıyor iseniz aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz.

Iphone telefonunuzu uçak moduna aldıktan sonra bu modu kapatın.

Telefonunuzu kapatıp tekrar açmayı deneyin.

Sim kartınızı yeni taktıysanız kartta veya kartın takıldığı yerde bir hasar veya kirlenme olabilir. Kartınızı telefondan çıkarttıktan sonra kalem ve silgi yardımıyla altın renkli olan yeri temizleyebilirsiniz. Daha sonra kartınızı tekrar telefona takın ve açmayı deneyin.

Settings – General – About (Ayarlar – Genel – Hakkında) yollarını takip ederek işletim sisteminin güncellemesinin kurulu olduğunu kontrol edin.

Başka bir telefona sim kartınızı takın ve çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Aynı şekilde kendi telefonunuza başka bir sim kartta deneyebilirsiniz.

Bu adımlardan birinde sonuç alamadıysanız IPhone destek ekibinden yardım almanız gerekecektir.Iphone sim hatası

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal