Facebook lite nedir? Facebook lite giriş nasıl yapılır?

Yaygın olarak kullanılan Facebook platformu farklı uygulamaları da bünyesinde bulundurmaktadır. Oldukça geniş uygulama ağı olan Facebook'un içinde yer alan uygulamalardan birisi de Facebook Lite'dir. Peki Facebook Lite nedir? Facebook Lite'ye nasıl giriş yapılır? detaylar haberimizde yer almaktadır.

08.05.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-19:45) Facebook lite nedir? Facebook lite giriş nasıl yapılır?

Dünya genelinde yayın bir şekilde kullanılan Facebook içerisinde birçok farklı uygulamalar bulundurmaktadır. Oldukça geniş uygulama alanına sahip olan Facebook'un içerisinde bulunan uygulamalardan birisi de Facebook Lite'dir. 

Facebook Lite nedir?

Günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen Facebook Lite normal Facebook uygulamasından daha az yer kaplamaktadır. Bu nedenle mobil veri de sıkıntı yaşayan veya internet bağlantısı zayıf olan kişiler bu uygulamayı tercih edebilir. 10 MB bile yer kaplamayan Facebook Lite çok az mobil veri ya da internet kullanılır. Normal Facebook uygulamasından. Bulunan tüm özellikleri bünyesinde bulunduran Facebook Lite çok az RAM kullanır. Daha az CPU gücü kullanan Facebook Lite telefonlarda da çok rahat kullanılabilir. 

Facebook Lite nedir

Facebook Lite nasıl giriş yapılır?

Facebook Lite nasıl giriş yapılacağı araştırılmaya başlandı. Daha az veri kullandığı için sıklıkla tercih edilen Facebook Lite giriş yapmak için aynı Facebook uygulamasına giriş yapıyormuş gibi giriş yapmak gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal