iPhone 14 mini modelinin yerine geliyor: iPhone SE 4 görüntüleri paylaşıldı

Teknoloji devi Apple, iPhone 14 mini yerine gelecek olan iPhone SE 4’ün konsept tasarımını paylaştı. Modelin görünüm olarak iPhone XR modeliyle oldukça benzer olacağı tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde...

20.10.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 20.10.2022-16:21)

Son olarak iPhone 13 serisinde mini modeline yer veren Apple, cihazın beklenen satış rakamlarına ulaşamaması sebebiyle Eylül ayında tanıtılan iPhone 14 serisinde mini modeline yer vermemişti. Alınan bilgilere göre ise Apple iPhone 14 mini modelinin yerine geçmişte daha iyi satış rakamlarına ulaşmış olan iPhone SE modelinin 4. neslini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Milyonlarca kişi ise iPhone SE 4 modelinin görüntüsünü ve özelliklerini merak ediyor.

iPhone SE 4 görüntüleri paylaşıldı

iPhone 14 mini modeli yerine satışta olacak olan iPhone SE 4 modelinde, daha önceki SE modellerindeki gibi tek ana kamera kullanılacak. Touch ID parmak izi teknolojisini kullanacak olan cihazın görüntüsünün de sızdırıldığı iddia edildi. 

iPhone SE 4 görüntüleri

Teknoloji analisti Jon Prosser’in kaynaklarından aldığı bilgilere göre, iPhone SE 4 modeli görünüm olarak 2018 yılında satışa sunulan iPhone XR modeliyle büyük oranda benzeyecek. Modelin önceki SE modellerine göre daha büyük bir ekran boyutuna sahip olacağı tahmin ediliyor. 

iPhone SE 4 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

iPhone SE 4’ün çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da cihazın 2023 bahar aylarında veya 2024 yılının başında çıkacağı tahmin ediliyor. iPhone SE 4 modelinin fiyatı olarak ise 500 dolarlık bir fiyat konuşuluyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal