İntikam filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İntikam filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Jackie Chan’in başrolünde olduğu İntikam (The Foreigner) filmi bu akşam Show TV’de yayınlanacak. Peki İntikam filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İntikam filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...

16.07.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-11:10) İntikam filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İntikam filmi nerede ve ne zaman çekildi?

2017 yılında beyaz perdede gösterime giren ve yönetmenlik koltuğunda Martin Campbell’in oturduğu aksiyon ve gerilim türündeki İntikam (The Foreigner) filmi bu akşam Show TV ekranlarında bir kez daha izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrolünde aksiyon filmlerinin aranan yıldızlarından Jackie Chan’in olduğu İntikam filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen film severler arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki İntikam filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İntikam filmi nerede ve ne zaman çekildi?

İntikam filmi konusu nedir?

Bir restoranın sahibi olan Quan, kızının bir terör saldırısında hayatını kaybetmesi sonucunda intikam için yola çıkar. Kızının ölümü ile derinden sarsılan Quan, yaşananlardan eski bir devlet adamı Liam Hennessy’i sorumlu tutar. Talihsiz baba Hennessy ile karşı karşıya gelmek için harekete geçecektir. 

İntikam filmi

İntikam filmi oyuncuları kimlerdir?

2017 yapımı İntikam filminin oyuncu kadrosu şu şekilde:

Jackie Chan

Pierce Brosnan

Orla Brady

Dermot Crowley

Ray Fearon

Rory Fleck 

Michael McElhatton

Charlie Murphy

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal