İnternet zammı ne zaman geliyor? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu duyurdu: İnternet zammı 2 ay ertelendi!

Türk Telekom’un toptan internet tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında yaptığı zammın yürürlüğe geçme tarihi 2 ay daha ileri tarihe ertelendi. Karar 1 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren yürürlükte olacak.

01.04.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-10:30) İnternet zammı ne zaman geliyor? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu duyurdu: İnternet zammı 2 ay ertelendi!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, 3 Mart tarihinde yeni bir karar almıştı. Alınan yeni karara göre, bugünden itibaren Türk Telekom'un altyapısı üzerinden sağlanan genişbant internet tarifelerinin toptan aylık fiyatlarında yüzde 67'lik bir artışa gidilmesi planlanıyordu.

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Deneği, zammı yapacak telekomünikasyon şirketinin Türk Telekom olacağını açıklamıştı.

1 Haziran 2022 tarihine ertelendi

Bu sabah yapılan yeni bir açıklamaya göre Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, internet zammı kararının yürürlüğe girme tarihini yeni bir kararla 1 Haziran 2022 tarihine erteledi.

İnternet

İşletmecilerin maliyetlerinde meydana gelecek olan bu artışın, 1 Haziran'dan itibaren tüketicilere de değişen oranlarda yansıtılması bekleniyor.

Yeni karar kapsamında BTK’nın yüzde 67’lik zam kararı 1 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren yürürlükte olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal