Gaziantep'te korkutan patlama: Olay yerine ekipler gönderildi!

Şans eseri ölen kimsenin olmadığı patlama Gaziantep’te yaşandı. Bir iş yerinde bulunan 4 adet sanayi tipi tüpünün patlaması sonucu bir anda ortalık karıştı. Söz konusu olayda kimse hayatını kaybetmezken bazı vatandaşlar hafif yaralandı.

01.04.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-10:30) Gaziantep'te korkutan patlama: Olay yerine ekipler gönderildi!

Gaziantep’e bağlı Şehitkamil ilçesi Mevlana Mahallesi Cinderesi konumunda yer alan bir lokantada 4 adet sanayi tipi tüp, henüz nedeni anlaşılmayan bir sebeple büyük bir gürültü uyandırarak patladı.

Adeta savaş alanı

Lokantada yaşanan patlamanın etkisiyle ortalık savaş alanından farksız bir görüntüye bürünürken çevrede bulunan vatandaşlar da olayın panik ve korkusuyla kendilerini evlerinden dışarı attılar.

Gaziantep'te korkutan patlama: Olay yerine ekipler gönderildi!

Olayın hemen ardından yapılan ihbarlar üzerine lokantaya birçok sayıda polis, itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekibi geldi. Olay yerine gelen emniyet güçleri geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, patlama sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çabasıyla kısa sürede büyümeden söndürüldü.

2 vatandaş hafif yaralandı

Korkunç bir gürültüyle meydana gelen patlamadan şans eseri hayatını kaybeden kimse olmazken lokantada yaşanan patlamada 2 kişi hafif yaralandı. Söz konusu yaralı vatandaşlar olay yerine hızlı bir şekilde gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerin ardından ambulansla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralanan iki kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi verildi.

Gaziantep'te korkutan patlama: Olay yerine ekipler gönderildi!

Hasar tespit çalışmaları yürütülüyor

Büyük bir sesle yaşanan patlama sonrası olay alanı savaş sahnelerini aratmazken, patlama nedeniyle zarar gren ev ve iş yerlerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Aynı zamanda olayla ilgili geniş çapta bir soruşturma da yürütülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal