İnternet Üzerinden Aldığı Araç Kilometre Yapmasın Diye Çekiciyle Taşındı!

Kadıköy’de ikamet eden galerici Sercan Deniz, 200 bin TL fiyatla satışa çıkarttığı 1993 model Tofaş marka otomobilini satın alan Muhammet Maden arabanın yeni sahibi oldu. Aracın yeni sahibi Maden, kilometre yapmasın diye otomobili çekiciyle taşıttı.

14.12.2021-11:36 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-22:51)

Geçen sene satın aldığı 1993 model Tofaş Doğan SLX otomobilini internet üzerinden 200 bin TL fiyat ile satışa çıkardığını görenler, şaşkınlık yaşamıştı. İnternet üzerinden verilen 1993 model Tofaş Doğan SLX ilanını gören Muhammet Maden aracı satın aldı. Satın aldığı otomobili kilometre yapmasın diye çekici ile taşıttığı görüldü. Bunun üzerine araç sahibi Sercan Deniz ise yapmış olduğu satışla ilgili, ‘''200 bin TL'ye gerçek alıcısını, kıymetini bilecek alıcısını buldu’ ifadelerini kullandı.

Galerici Sercan Deniz, 200 bin TL fiyatla satışa çıkarttığı 1993 model Tofaş marka otomobilini satın alan Muhammet Maden arabanın yeni sahibi oldu. Aracın yeni sahibi Maden, kilometre yapmasın diye otomobili çekiciyle taşıttı.

YENİ ALDIĞI ARACI KİLOMETRE YAPMASIN DİYE ÇEKİCİYLE TAŞIDI

Galeri işiyle uğraşan Sercan Deniz, internet üzerinden satışa çıkardığı 1993 model Tofaş Doğan SLX otomobilin fabrikadan çıktıktan sonra sadece 3 bin 480 kilometre kullanıldığını belirterek vermiş olduğu fiyatın gayet uygun olduğunu söylemişti. Bununla birlikte satışa çıkardığı aracın parçalarının orijinal, değiştirilmemiş olduğunu ve herhangi bir hasarının kaydının bulunmadığını ifade etmişti.

İnternet üzerinden verilen 1993 model Tofaş Doğan SLX otomobilini 200 bin TL’ye satışa çıkarıldığı ilanı gören Muhammet Maden, aracı satın aldı. Aracın yeni sahibi Muhammet Maden, otomobilin zarar görmemesi ve kilometre yapmaması için yeni satın aldığı aracı, çekici yardımıyla otoparka götürdü. Otomobilin kilometre yapmaması için çekici ile taşınmasının görüntülendiği anlar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

SATILIĞA ÇIKARILAN ARAÇ KIYMETİNİ BİLECEK ALICISINI BULDU

İnternet üzerinden verilen 1993 model Tofaş Doğan SLX aracı satılığa çıkaran Sercan Deniz yaptığı satış ile ilgili, ‘Bir buçuk yıl önce almış olduğum 93 model sadece 3 bin 480 kilometrede olan aracımı geçen yapmış olduğumuz haberler sonucunda 200 bin TL'ye gerçek alıcısını, kıymetini bilecek alıcısını buldu. Daha önce yapmış olduğumuz haberlerde de söylediğim gibi araca 200 bin TL fiyat biçtik. Fiyatımıza istinaden Muhammet isimli arkadaşımız araca talip oldu. Gerçekten de aracın değerini, kıymetini bilecek olduğunu düşündüğüm için Muhammed arkadaşımıza aracımızı 200 bin TL'ye sattım. Aracın yeni alıcısı hayrını görsün diyorum.’ şeklinde konuştu.

BİR İKİ YIL OTOPARKTA SAKLAYACAK

Aracı satın alarak çekici ile otoparka taşıtan Muhammed Maden, ‘Zaten 5-6 aydan beri aracın peşindeydim. Arkadaşlardan fiyat konusunda yardımcı olmasını istedim. En sonunda 200 bin TL’ye anlaştık ve aracı aldım. Yani değerli bir araç satın aldım. 3 bin 480 kilometrede bir araç, Tofaş SLX. Ben 95’liyim, araç 93 model. Şu anlık satmayı düşünmüyorum. Kendi otoparkımıza koyacağız aracı. İllaki satacağım ama değeri bulununca satılır. Şu an satmayı düşünmüyorum. Bir iki yıl otoparkımda saklayacağım aracı’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal