İnstagram sorun mu var? İnstagram mobil telefonda neden açılmıyor?

Popüler sosyal paylaşım sitesi İnstagram’da yaşanan sorunlar gündeme geldi. Bazı kullanıcılar mobil uygulama üzerinden girmeye çalıştıkları Instagram’da sorun yaşadıklarını belirtti. Kullanıcıların şikayetlerinin ardından Instagram’da sorun mu var? Instagram uygulaması neden çalışmıyor? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. İşte merak edilen o soruların yanıtları…

25.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-13:57) İnstagram sorun mu var? İnstagram mobil telefonda neden açılmıyor?

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram uygulamasında sorun yaşandığı belirtildi. Birçok kullanıcı mobil uygulama üzerinden Instagrama girmeye çalıştıklarında akışta sorun yaşadıklarını bildirdi. Kullanıcıların şikayetlerinin ardından akıllara Instagram çöktü mü? Sorusu geldi.

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram kullanıcıları, 25 Mayıs Çarşamba günü platformun mobil uygulamasında sorun yaşadıklarını belirtti. Kısa sürede gündemde en çok konuşulan ve araştırılan konular arasında Instagram sorunu yer aldı. Kullanıcılar sorunun nedenini merak ederken, sorunun ne zaman giderileceği de araştırılmaya başlandı. Peki, Instagram’da yaşanan sorun ne zaman giderilecek?

Instagram

Sorun giderildi mi?

Instagram’da yaşanan feedback requied hatasının giderilip giderilmediği hakkında araştırmalar yaparken, konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. 25 Mayıs Çarşamba günü sabah saatlerinde başlayan sorunun ne zaman giderileceği merak ediliyor.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal