Instagram çöktü mü? 25 Mayıs 2022 Çarşamba instagram akış yenileme hatası ne zaman düzelecek?

Instagram uygulamasında hesaplarına giriş yapamayan kullanıcılar, 'Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt aramaya başladılar. 25 Mayıs Çarşamba sabah saatlerinde uygulamaya girdikten sonra önlerine "Feedback required" uyarısı çıkan Instagram kullanıcıları söz konusu hatanın ne anlama geldiğini merakla araştırdılar.

25.05.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-12:31) Instagram çöktü mü? 25 Mayıs 2022 Çarşamba instagram akış yenileme hatası ne zaman düzelecek?

25 Mayıs Çarşamba sabah saatlerinde Instagram uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar akış yenileme sorunu ile karşı karşıya kaldılar. Uygulamada hesabına erişim sağlamak isteyenlerin karşısına çıkan “Feedback required” uyarısı ise çok sayıda kişinin Instagram çöktü mü? sorusunu sormasına neden oldu.

Instagram çöktü mü?

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip paylaşım platformlarından biri olan Instagam'da sabah saatlerinde kullanıcılar giriş yaptıklarına erişim sorunları yaşadı. Sayfanın akışının yenilenmediğini gören kullanıcılar "Feedback required" uyarısı ile karşı karşıya kalınca Instagram'ın çöktüğü ile ilgili düşünceler çoğaldı ve bir çok kullanıcı da bu konuda paniğe kapıldı.

Instagram Feedback required hatası ve çözümü

Instagram Feedback required hatası ve çözümü nedir?

Instagram girişlerde kullanıcıların karşısına çıkan "Feedback required" uyarısı geri bildirim anlamına geliyor. Instagram uygulamasında feedback_required hatası kullanıcının IP adresinin geçici olarak bloke edildiği anlamını taşımaktadır. Ağ değişimi yaptığınız takdirde IP adresiniz değişmiş olur.

IPhone kullanıcısı olan biriyseniz WiFi’den ağınızı değiştirin. Daha sonra Instagram’ınızı kapatın ve yeniden açın. Bu işlemi yaptıktan sonra “feedback_required” hatasını gitmiş olabileceğini görebilirsiniz.

Söz konusu hatanın genel bir hata olabileceğini de düşünün ve sorunun Meta tarafından çözülmesini bekleeyin. Sorun şayet sunucudan kaynaklıysa kendiliğinden geçmesi gerekiyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal