İnstagram Feedback Required ne demek? İnstagram geri bildirim gerekli ne demek, nasıl düzeltilir?

Son dakika haberine göre İnstagram kullanıcıları giriş yapmakta zorluk çekiyor. 25 Mayıstan itibaren İnstagram kullanıcıları girişte hata ile karşılaşmakta. Bunun sebebi vatandaşlar taraftan araştırılmaya başlandı. İnstagram çöktü mü? İnstagram kapatıldı mı? 25 Mayıs İfeedback required ne anlama gelmektedir, nasıl düzelme yapılır? İşte İnstagram feedback required hatası çözümü hakkında merak edilenler...

25.05.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-12:26) İnstagram Feedback Required ne demek? İnstagram geri bildirim gerekli ne demek, nasıl düzeltilir?

Sabah saatlerinde İnstagram kullanıcıları girişte sorun yaşamaya başladı. İnstagram kullanıcıları uygulamaya giriş yaparken Freedback Required hatası almaktadır. Peki bu hata nasıl çözülmektedir? Freedback Required hatası ne anlama gelmektedir? İşte detaylar.

Freedback Required hatası nasıl çözülür? 

Uygulama kullanıcıları bu hatanın nasıl çözüleceğini araştırıyor. Alınan bu hata IP adresinizin geçici olarak iptal olduğu anlamına gelmektedir. Bunun için ağınızı değiştirmeniz gerekmektedir. IP adresiniz değişecektir. Bu sebeple de Freedback_Required hatası kalkmış olacaktır. 

Eğer ki Iphone kullanıyorsanız Wi-fi yi açıp kapatmak için ekranınızı aşağıdan yukarıya doğru kaydırın ve Wi-fi simgesine dokunun. Ağınızı değiştirdikten sonra İnstagram uygulamasını kapatmaya ve yeniden açmaya zorlayın. Bu işlemden sonra hata almamış olmanız gerekmektedir. 

Ancak hatanın genel bir problem olma ihtimalini düşünerek, Meta tarafından düzeltilmesini beklemeniz gerekebilir. 

Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. 

İnstagram çöktü mü

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal