İnstagram hikayeler, storyler nerede? İnstagram'da storyler gözükmüyor

İnstagram'da gün içerisinde ara ara yaşanan sıkıntılar akşam saatlerinde yoğunlaşmaya başladı. Kullanıcılar İnstagram hikayelerinin nereye gittiğini araştırmaya başladı. İnstagram storyler nerede? İnstagram'da storyler gözükmüyor! araştırmaları yapmakta. İnstagram hikayeler kayboldu peki neden? İşte detaylar...

16.05.2022-21:17 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-21:17) İnstagram hikayeler, storyler nerede? İnstagram'da storyler gözükmüyor

Binlerce instagram kullanıcı hesaplarından hikayelere erişemediği için bu problemin nedenini arıyor. Biz de bu haberimizde hikayelerini göremeyip nedenini merak eden kişiler için detayları paylaştık.

İnstagram hikayeler neden yok?

Son 24 saat içerisinde instagram ile alakalı bildirilen sıkıntılar arasında özellikle de son bir saatte kesintilerin olduğu yer alıyor. Kullanıcıların şikayette bulunduğu kesintilerin gün içerisinde ara ara yaşandığı da öğrenildi. İnstagramda yaşanan hikaye görememe problemin ise kesintilerden dolayı olduğu düşünülüyor.

En çok bildirilen sorunlar

55% Gönderme

27% Uygulama

18% Yükleme

instagram hikaye

İnstagram hikayeler nereden görünür?

Eğer ki paylaştığınız fotoğraf ve videoları görmek istiyorsanız şu adımları izlemelisiniz:

- Öncelikle profilinize giriş yapmalısınız. Daha sonra profil fotoğrafınızın etrafında renkli bir halka göreceksiniz. Hem siz hem takipçileriniz bu halkaya tıklayınca sizin hikayelerinizi görebilir. Hikayelerinizde paylaştığınız gönderiler profilinizdeki alanda görünmemektedir.

- Hikayelerinizi görmenin bir diğer yolu ise instagram akış kısmındadır. Akış kısmının sol üst köşesinde sizin fotoğrafınızın göründüğü, etrafı renkli yuvarlak kısma tıklayarak hikayenizi görebilirsiniz.

- Hem sizin hem de başkalarının hikayelerinizi görmesinin bir diğer yolu ise akış kısmında paylaştığınız gönderinin kenarındaki kutucuğa tıklamaktır. Paylaştığınız gönderinin hemen yanında yuvarlak ve etrafı renki bir kutucuk vardır. Oraya tıklanınca kişiler sizin hikayenizi görebilir.

- Direct gelen kutusu ile de kişiler hikayelerinizi görebilir. Mesajlaştığınız insanlar mesaj kutularında sizinle olan mesajların sol kısmında sizin fotoğrafınızı ve hikayenizi üzerine tıkladığında görebilmektedir.

Eğer ki hesabınızı herkese açık ise hikayeniz "Ara ve Keşfet" kısımlarında görünebilir. Aynı zamanda paylaştığınız hikayelerde önemli bir an ya da etkinlikle alakalı bağlantı paylaşırsanız ortak hikayelerde de görünür. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal