İnstagram hikayeler neden yok, hikayeler neden gözükmüyor? İnstagram hikaye neden boş?

İnstagram hikayelerine erişmek isteyen binlerce kullanıcı erişim sıkıntısı yaşıyor. Bu yüzden İnstagram hikayeler neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. İnstagram'a giren kullanıcılar İnstagram hikayeler yok! İnstagram'da hikayeler gözükmüyor! İnstagram hikaye kısmı boş, İnstagram hikayeler gözükmüyor nedenini araştırmaya başladılar. İşte konuya ilişkin detaylar...

16.05.2022-21:04 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-21:04) İnstagram hikayeler neden yok, hikayeler neden gözükmüyor? İnstagram hikaye neden boş?

Binlerce instagram kullanıcı hesaplarından hikayelere erişemediği için bu problemin nedenini arıyor. Biz de bu haberimizde hikayelerini göremeyip nedenini merak eden kişiler için detayları paylaştık.

İnstagram hikayeler neden yok?

Son 24 saat içerisinde instagram ile alakalı bildirilen sıkıntılar arasında özellikle de son bir saatte kesintilerin olduğu yer alıyor. Kullanıcıların şikayette bulunduğu kesintilerin gün içerisinde ara ara yaşandığı da öğrenildi. İnstagramda yaşanan hikaye görememe problemin ise kesintilerden dolayı olduğu düşünülüyor.

En çok bildirilen sorunlar

55% Gönderme

27% Uygulama

18% Yükleme

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal