Instagram hikayede birden fazla fotoğraf paylaşılır mı? Hikayelere çoklu fotoğraf ekleme özelliği

Instagram uygulamasının hikayeler kısmına birden fazla fotoğrafın nasıl eklendiği araştırılıyor. Bu yazımızda, 'Instagram hikayelere birden nasıl fotoğraflı eklenir? Sorusunun yanıtını paylaştık.

24.06.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-11:18) Instagram hikayede birden fazla fotoğraf paylaşılır mı? Hikayelere çoklu fotoğraf ekleme özelliği

Dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya sahip olan İnstagram uygulaması, günümüzde en popüler fotoğraf ve video paylaşım platformlarından bir tanesi haline geldi. Uygulamanın bünyesinde sadece fotoğraf ve video paylaşımı değil, süresi 24 saat süren hikaye paylaşma özelliği de bulunuyor.

Anlık fotoğraf veya videolar kullanıcı tarafından hikaye kısmından takipçilerle paylaşılıyor. Birçok kullanıcı ise, instagram hikayelerde birden fazla fotoğrafın paylaşılıp paylaşılamayacağını merak ediyor. Bu yazımızda, instagram hikayede çok fotoğraf paylaşımını adım adım anlattık.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme

Hikayelere birden fazla fotoğraf ekleyerek paylaşma

Instagram, hikaye kısmına birden fazla fotoğraf ekleme özelliği, aslında sanıldığı kadar zor değil. Kolayca ve uğraşmadan hikayenize çoklu fotoğraf eklemek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Bunun için herhangi bir program yüklemenize gerek yok. Yapmanız gereken tek şey, Instagram da hikaye ekleme sekmesini açarak istediğiniz fotoğrafları buraya eklemek. İşte, Instagram hikayeye çoklu fotoğraf ekleme.

1. Adım: Instagram uygulamasını açın. Hikaye ekleme sekmesini seçin.

2. Adım: Hikayenizde paylaşmak istediğiniz ilk görseli seçin. Parmaklarınızla fotoğrafı biraz küçlülterek istediğiniz şekle konumlandırın.

3. Adım: Daha sonra ekranın sağ üst köşesinde yer alan çıkartmalar ekranını açın.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme

4. Adım: Çıkartmalar sekmesine tıkladıktan sonra aşağıya doğru inin ve 7. sıradaki ”+” logosuna tıklayın. Hikayenize eklemek istediğiniz diğer fotoğrafı seçin.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme

5. Adım: İkinci fotoğrafı da ekledikten sonra görseli yeniden konumlandırın. Bu adımları takip ederek istediğiniz kadar fotoğrafı hikayeler kısmına ekleyebilirsiniz.

Instagram hikayeye birden fazla fotoğraf ekleme

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal