Sıradaki Videolar
26 Nisan 2024 Cuma 00:29 - (Son güncelleme: 18 Nisan 2024 Perşembe 19:30)

Instagram Hesap Dondurma Kapatma Nasıl Yapılır?

Her Instagram kullanıcısı çeşitli nedenler sonucunda Instagram hesabını dondurmak veya kapatmak isteyebilir. Peki, Instagram hesap dondurma, kapatma nasıl yapılır?

Dünya genelinde yaklaşık olarak 1 milyar kişinin, Türkiye'deyse 40 milyona yakın bireyin Instagram kullanmakta olduğu bilgisi paylaşılıyor. Bu kadar kullanıcı arasından her gün yüzbinlerce kullanıcı da Instagram silme veya kapatma işlemlerini gerçekleştiriyor.

INSTAGRAM HESAP SİLME, INSTAGRAM HESAP DONDURMA

Haliyle bazı kimseler de Instagram hesabında kalıcı silme ya da geçici kapatma işlemi uygulamak isteniyorsa alttaki şu adımları uygulayabilirsiniz. Hesabınızı kapatma işleminden sonra süreç ile ilgili merak etmekte olduğunuz sorular var ise şu adımları izleyerek ve videomuzu izleyerek siz de istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

1- Instagram Kapatma: 'Geçici Olarak Kapatma' ya da 'Hesap Dondurma' olarak bilinir. İstediğiniz an kapattığınız hesabınızı tekrar açabilirsiniz.

2- Instagram Silme: 'Kalıcı Hesap Silme' olarak bilinir ve hesabınızı sildikten sonra bir ay içerisinde hesabınıza girmezseniz hesabınız kalıcı olarak silinir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr