Instagram gizli hesaplar nasıl görülür? Instagram güvenli ve çalışan gizli profil görme uygulamaları

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya hesaplarından birisi olan Instagram’daki gizli hesapları görmek bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Instagram gizli hesaplar nasıl görülür? İşte Instagram güvenli ve çalışan gizli profil görme uygulamaları...

05.05.2022-12:13 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-12:13) Instagram gizli hesaplar nasıl görülür? Instagram güvenli ve çalışan gizli profil görme uygulamaları

Günümüzde sosyal medya uygulamaları üzerinden milyonlarca kullanıcı çeşitli paylaşımlar yapıyor ve etkileşimlerde bulunuyor. Instagram hesabına sahip olan kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan birisi ise gizli Instagram hesaplarının nasıl görülebileceğini merak ediyor. Instagram gizli hesapları gösteren uygulamaların hangileri olduğunu öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek ‘’ Instagram gizli hesaplar nasıl görülür?’’ sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor.

Instagram gizli hesaplar nasıl görülür?

Instagram’daki gizli hesapları görmek isteyen kullanıcılar internet üzerinden Instagram güvenli ve çalışan gizli profil görme uygulamalarını bulmaya çalışıyor. İşte Instagram’daki gizli hesapların görülmesini sağlayacak olan uygulamalardan bazıları:

Instagram gizli hesap

Instagram++ uygulaması

Instagram hesaplarını ücretsiz bir şekilde görülmesini sağlayacak olan Instagram++ uygulamasına giriş yaparak görmek istedikleri kişinin hesabını girebilir ve son olarak kullancıyı onayladıktan sonra ‘’Profili Görüntüle’’ bölümüne tıklanmasıyla birlikte gizli hesapları görebilirsiniz.

Glassagram uygulaması

Instagram’daki gizli hesapların görülmesini sağlayan uygulamalardan birisi de Glassagram’dır. Bu uygulama sayesin güvenli ve hızlı bir şekilde gizli hesapları görebilirsiniz. Bunun için ilk olarak Glassagram’a giriş yapılır, sonrasında ‘’Try Now’’ düğmesine basılır, daha sonra kullanıcının hesabı giriir ve ‘’Watch Now’’ seçeneğine tıklanır.

Postegro uygulaması

Instagram’daki gizli hesapları gösteren uygulamalar arasında belki de en popüleri Postegro uygulamasıdır. Postegro uygulaması sayesinde risksiz, güvenli, basit ve hızlı bir şekilde Instagram’daki gizli hesaplar görülebiliyor. Fakat bu uygulamada bazı bölümler belirli bir ücret karşılığında gerçekleşiyor. Bunun için Postegro’ya giriş yapılır, gizli profilleri görüntüle seçeneğine tıklanır, sonrasında Instagram hesabı bilgileri girilir. Son olarak ise görüntülenmesi istenen Instagram hesabı yazılır.

PrivateInsta uygulaması

Gizli Instagram hesaplarını görüntülemek isteyen fakat bunu yaparken o kişinin haberi olmadan bu işlemin gerçekleştirmek isteyenlerin genellikle kullandığı uygulama PrivateInsta uygulamasıdır. Her akıllı işletim sistemini destekleyen PrivateInsta uygulaması sayesinde Instagram hesap bilgilerinin girilmesine gerek kalmadan gizli hesapların görüntülenmesi oldukça kolay hale geliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal