Instagram çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Son zamanlarda Instagram’da yaşanan sorunlar sık sık gündeme gelmektedir. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram’da bu kez de hikaye görüntüleme sorunu gündemde yer alıyor. Instagram hesaplarından bu sorunla karşılaşan kullanıcılar da Instagram’ın ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Peki, Instagram neden açılmıyor? Instagram’a ne oldu? Instagram hikayeleri neden açılmıyor? İşte Insatagram hakkında merak edilen tüm sorunların yanıtları…

16.05.2022-22:38 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-22:38) Instagram çöktü mü, ne zaman düzelecek?

Instagram'a ne olduEn çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram en çok sorunla karşılaşılan platform olarak da karşımıza çıkmaktadır. Bu kadar çok kullanıcısı bulunan platformda yaşanan sorunlarda oldukça fazla konuşulmaktadır. Hikayelerin görüntülenemiyor olması birçok kullanıcıyı rahatsız ederken nedeni de araştırılmaktadır. Peki, Instagram neden açılmıyor? Instagram’a ne oldu? Instagram hikayeleri neden açılmıyor? İşte Insatagram hakkında merak edilen tüm sorunların yanıtları…

Instagram neden açılmıyor?

Oldukça fazla bir kullanıcı bulunan Instagram’da yaşanan sorunlar son zamanlarda gündemde yer ediniyor. En son karşılaşılan sorun olan hikayelerin açılmıyor olması birçok kullanıcı tarafından tepki aldı. Neden açılmadığı konusu merak edilirken konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Twitter üzerinden yapılan yorulmlara baktığımızda sorunun dünya çapında olduğu görülmektedir.

Instagram’a ne oldu?

Milyonların yer aldığı platformda bugün hikayelerin görüntülenememesi dikkat çekti. Dünya çapında oluşan sorunun ne zaman çözüleceği merak ediliyor. Birçok kullanıcı hikaye ya da gönderi atarken bu sorunla karşılaşmaktadır. Ancak sorun hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Twitterda tepki yağdı

Twitter’da tepkiler artıyor

Instagram'da sorun yaşayan kullanıcılar tepkilerini Twitter üzerinden gösterdi. Twitter’dan atılan bazı mesajlar şu şekildedir:

Ayda yılda foto atıyoruz onda da #instagram çökeceği tuttu.

2 saattir storyler niye gözükmüyor diye hesabımdan çıkış yapıp giriyorum meğer instagram çökmüş.

Instagramım hikayeleri ve yeni paylaşılan içerikleri göstermiyor. Aynı problemi yaşayan var mı?

#instagram ı çöken giremeyen?

#instagram çöktü çok şükür.. düştük yine Twitter batağına.

Instagram akış sorunu nasıl çözülür?

Insatagramda akış sorunu ile karşılaşan kullanıcılar ne yapması gerektiğini merak ediyorlar. Bu sorun için Instagram uygulaması için ön bellek temizleme işlemini yapmalısınız. Eğer bunu yaptığınız takdirde sorununuz çözülmediyse uygulamayı silip tekrar yüklemelisiniz.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal