İnşaat çukuru, Google Maps uygulamasında göl olarak görünüyor!

İlginç bir durum meydana geldi. Kadıköy'de bir arsada 5 yıl önce inşaat çalışması başlatılmıştı fakat yapılan kazı ve temel atma işlemlerinin ardından inşaat faaliyeti durduruldu. Bu inşaat sahasına, yağmur sularıyla birlikte su birikintisi meydana geldi. Google Maps uygulaması ise oluşan su birikintisini göl olarak algılıyor. İşte detaylar…

13.03.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-16:57) İnşaat çukuru, Google Maps uygulamasında göl olarak görünüyor!

Haber7’den ulaşılan bilgilere göre, Kadıköy; Koşuyolu Mahallesi, Lambacı Sokak'ta bulunan bir arsada 5 yıl önce başlayan inşaat, temel kazısının tamamlanmasının ardından durdu. Aradan geçen zaman içerisinde, temel çukuru su ile dolarak birikintiye dönüştü.

Sosyal medyanın gündemine düştü!

İnşaat çukurunda su birikintisi

Haritaları güncelleyen Google Maps uygulamasında su dolu çukur yine de göl olarak algılanıyor. Sosyal medyada gündem olan su dolu çukur, drone ile görüntülendi. Görüntülerde kazı yapılan çukurun büyük bölümünün suyla dolduğu görülürken, yetkililier tarafından oluşabilecek herhangi bir kazaya karşı, su motoruyla suyun tahliye edilmeye başlandığı da görüldü.

‘‘Kadıköy için hoş bir görüntü değil!’’

Su birikintisinin çevreye de hoş bir görüntü sunmadığını ayrıca tehlike de barındırdığını ifade eden Gökhan Gönültaş, “Sosyal medya sayesinde bilgim oldu. Yani böyle atıl kalması ve Kadıköy için açıkçası çok hoş bir durum değil tabii ki. Konuyla ilgili yetkililerin buraya önem vermesi gerekiyor" dedi.

‘‘Bu durumun ortadan kaldırılması gerekiyor!’’

İnşaat çukurunda su birikintisi

Bölge sakinlerinden Arif Özçam ise, “İnşaatları açıyorlar temelleri bu sefer uzun süre boş kalıyor. Birçok yerde var bu şekilde. Kim ne yapacaksa yapsın bir an önce yani. Benim bildiğim kadarıyla bayağıdır var bu böyle. Artık kaldırsınlar ne yapacaklarsa" şeklinde konuştu.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal