İngiltere Sağlık Bakanı Yardımcısı Dorries Coronavirüse Yakalandı

İngiltere Sağlık Bakan Yardımcısı Nadine Dorries'in, yapılan testler sonucunda yeni tip coronavirüse yakalandığı bildirildi.

11.03.2020-09:04 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-09:54) İngiltere Sağlık Bakanı Yardımcısı Dorries Coronavirüse Yakalandı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan virüs farklı ülkelerde görülmeye devam ederken, BBC'de yer alan habere göre, İngiltere Sağlık Bakan Yardımcısı Nadine Dorries de coroanvirüs salgınına yakalandı. Haberde, bakan yardımcısına yapılan coronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Dorries konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve kendisinin bilgilendirilmesinden sonra tavsiye edilen önlemleri yerine getirdiğini ve eve kapandığını söyledi. Dorries, "Halk Sağlığı Kurumu detaylı temas takibi başlattı. Bakanlık ve parlamento ofisim, kurumun önerilerini yakından takip ediyor." dedi.

Dorries'in salgına yakalanmasından dolayı üzgün olduğunu aktaran Sağlık Bakanı Matt Hancock, "Kendini tecrit ederek doğru olanı yaptı." şeklinde konuştu.

DORRİES'İN TEST SONUÇLARI KORKUTTU

Dorries'in son günlerde Başbakan Boris Johnson'ın da katıldığı bir resepsiyonda yer aldığı ve geçen hafta parlamentoda yüzlerce parlamenterle bir arada bulunduğu biliniyor.

Ayrıca İngiltere'de 6 kişi virüsten dolayı hayatını kaybederken, vaka sayısı da son olarak 382 olarak açıklandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal