İngiltere en uygun tatil cenneti için Türkiye’yi adres gösteriyor!

Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi The Times, “2024 için 23 uygun fiyatlı tatil bölgeleri” listesini hazırlayarak, kamuoyuna sundu. Liste de Türkiye’nin ilk sıralarda yer alması da dikkat çekti. İşte İngiltere’nin rotasında yer alan Türkiye bölgeleri ve dünyanın tercih ettiği tatil bölgeleri… İşte detaylar…

19.01.2024-12:20 - (Son Güncelleme: 19.01.2024-12:20)

Seyahat meraklıların heyecanla bekledikleri listeye Türkiye 3 adresiyle tercih edildi ayrıca listeye de 3. sıradan girdi.

Türkiye kelepir!

Türkiye de en çok turist giden bölgeler

The Times, internet sitesinde "2024 için 23 uygun fiyatlı tatil bölgeleri" listesi hazırlanarak paylaşıldı. Ünlü seyahat uzmanı Richard Mellor kaleme aldığı liste yazısında şöyle bir girişle başladı: "Türkiye kelepir(çok uygun fiyat), Hindistan ciddi bir tasarruf sunuyor ve Gambiya'da paketler inanılmaz derecede ucuz" 

Türkiye’den üç adres gösterildi

Türkiye de en çok turist giden bölgeler

Dünyaca ünlü gazete The Times, okuyucuları için kaleme aldığı tatil yazısında, dünyanın birçok bölgesine hesaplı, şık ve keyifli zaman geçirmek isteyenlere 23 tatil merkezi rotası hazırlandı. Dünya ülkeleri arasında tarihi dokusu, kadim geçmişi ve misafirperverliği ile yabancı turistlerinde cazibe noktası oluşturan Türkiye, turizmde yaşanan bu rekor gözleri üzerine çevirmeye sebep oluyor. Liste de 3. sırada yer alan Türkiye için Muğla'dan üç adres belirtildi. Bunlar; Marmaris, Bodrum ve Dalyan olarak sıralanırken, tatilciler için 'turkuaz sahiller'e de ayrı bir vurgu yapıldı.

The Tımes'in  okuyucularına sıraladığı en uygun tatil adresleri;

Türkiye de en çok turist giden bölgeler

1. Tokyo, Japonya

2. Jerez de la Frontera,İspanya

3. Türkiye

4. Lizbon, Portekiz

5. Sri Lanka

6. Gambiya

7. Bali

8. Belize

9. Jamaika

10. Bolivya

11. Hong Kong, Çin

12. Tallinn, Estonya

13. Arnavutluk

14. Brittany, Fransa

15. Hoi An, Vietnam

16. Hindistan

15. Hoi An, Vietnam

16. Hindistan

17. Andorra

18. Bamburgh, Birleşik Krallık

19. Marakeş, Fas

20. Kuzey Makedonya

21. Mısır

22. Mombasa, Kenya

23. Cape Town, Güney Afrika

Türkiye sağlık turizmine de ağırlık veriyor!

Türkiye'de ülkenin tarihini ve kültürünü yansıtan pek çok bölge olmakla birlikte çoğunlukla; Akdeniz ve Ege Denizi'nin kıyısında turistik etkinlikler düzenlenmektedir. Üstelik ülke, Sağlık turizminde popüler hâle gelmiştir. Yurt dışından estetik ve sağlık tedavisi içinde çokça tercih edilmektedir.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal