İngilizlerden Mesut Özil Hakkında Dikkat Çeken Açıklama!

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olurken, Mesut Özil'in attığı gol İngiliz basınında gündem oldu.

14.12.2021-13:31 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-13:43)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Sarı lacivertliler, sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılıken. Zorlu maçta etkili performansıyla göz dolduran Mesut Özil'e İngiliz basınında yoğun övgüler geldi. Gaziantep'te attığı şık golle adından söz ettirmeyi başaran Mesut Özil için özel haber yapan Mirror yıldız futbolcunun eski günlerinden bir kesit sunduğunu belirtti.

MESUT ÖZİL İNGİLTERE'DE GÜNDEM OLDU

Mesut Özil, Gaziantep FK maçında attığı golle büyük ses getirdi. Mesut Özil'in attığı gol sonrası İngiliz basınından yıldız futbolcuya büyük övgüler geldi. Yapılan haberde Mesut Özil'in, Türkiye kariyerine etkisiz bir giriş yapmasının ardından bu sezon eski günlerine önemli bir geri dönüş sinyalleri verdiği aktarıldı.
Mesut Özil'in bu sezon çıktığı 17 karşılaşmada 6 gol attığına dikkat çekilirken, 'Özil'in Gaziantep'e attığı son gol, Arsenal'in efsanevi teknik direktörü Arsene Wenger yönetimindeki dönemini hatırlattı' ifadeleri yer aldı.
Haberin detayın da Mesut Özil'in attığı golle ilgili olarak, 'Tecrübeli futbolcu mükemmel zamanlanmış bir pasla savunmasın arkasına çok iyi sarkıp, büyüleyici bir vuruş yaptı' ifadelerine yer verildi.


MESUT ÖZİL ALKIŞ ALDI

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Gaziantep FK maçında gösterdiği performansla gerek Fenerbahçeli taraftarlardan gerek futbolseverlerden yoğun bir şekilde alkış aldı. Yıldız futbolcunun, Gaziantep FK'ya karşı attığı gol büyük yankı uyandırdı. Yıldız futbolcu ile ilgili gelişmeler önemle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal