Fenerbahçe'nin Gaziantep FK Mağlubiyeti Sonrası Portekiz'de Vitor Pereira Gündem Oldu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olurken maçın ardından takımın teknik direktörü Vitor Pereira'ya yoğun eleştiriler geldi. Teknik adam ülkesi Portekizde'de gündem oldu.

14.12.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-13:08)

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda eski hocası Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK ile karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada mücedelede eşitliği iki kez yakamış olsa da Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Lider olan Trabzonspor'un puan kaybı yaşadığı haftada rakibiyle aradaki puan farkını 9'a düşürme şansı bulunan Fenerbahçe bu fırsattan yararlanamadı. Fenerbahçe'de alınan yenilgi sonrası Vitor Pereira'nın ülkesi Portekizde'de teknik adam gündem oldu.


VİTOR PEREİRA ÜLKESİNDE MANŞETLERE TAŞINDI

Portekiz'in önde gelen gazetelerinden olan A Bola maçın ardından 'Vitor Pereira'lı Fenerbahçe, ligde yeni bir mağlubiyete daha maruz kaldı' ifadelerine yer verdi.
Ülkenin bir diğer popüler spor sitesi Record ise Fenerbahçe'nin, Trabzonspor ile puan farkını eritemediğine atıfta bulunarak 'Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin yenilmesi sonrası ikinciliği kaçırdı' ifadelerine yer verdileri.
Portekiz'in ünlü spor sitelerinden bir diğeri olan Mais Futebol ise maça ilişkin olarak 'Vitor Pereira yine kayıp düştü' ifadelerine yer verdi.



VİTOR PEREİRA YOĞUN ELEŞTİRİLER ALIYOR

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira'nın, Gaziantep FK karşısında aldığı 3-2'lik mağlubiyet sarı lacivertli taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde eleştiri aldı. Fenerbahçeli taraftarlar çok kritik olan Gaziantep maçından sahadan puansız ayrılamaması sonrası Portekizli teknik adama büyük tepki gösterdiler. Özellikle teknik adama sosyal medyadan yoğun bir şekilde eleştiri yağmuru oldu. Vitor Pereira'nın hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş derbisinde alıcağı sonuç büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal