Beşiktaş'a Transferi Konuşulan Cenk Tosun Hakkında Menajeri Açıklama Yaptı!

Beşiktaş'ın devre arasında yeniden kadrosuna katmayı planladığı Cenk Tosun'dan siyah beyazlılara olumsuz haber geldi.

14.12.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-12:09)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta, devre arasında eski yıldızları Cenk Tosun'un yeniden kadroya katılması için çalışmaların yapıldığı öğrenilmişti. Bu anlamda Beşiktaş eski yıldız golcüleri Cenk Tosun'un transferi için harekete geçmişti. Siyah beyazlılar futbolcunun transferi için temaslara başlarken, gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaşlı taraftarların merakla beklediği haber futbolcunun menajerinden geldi. Futbolcunun menajeri Erkut Söğüt'ün yaptığı açıklamalar gerek Beşiktaş takımını gerek Beşiktaşlı taraftarları üzdü.


CENK TOSUN'UN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Son dönemde ismi yoğun bir şekilde Beşiktaş ile anılan Cenk Tosun ile ilgili menajerinden açıklama geldi. Siyah beyazlılara kötü haberi futbolcunun menajeri verdi. Golcü futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Cenk Tosun'un, Everton'da kalmak istediğini aktardı.
Çıkan habere göre Cenk Tosun'un geleceğiyle ilgili konuşan Söğüt, 'Cenk'in sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Takımına katkıda bulunmak istiyor. Sadece yedek kulübesinde oturup bundan mutlu olacak bir futbolcu olmadığını düşünüyor' ifadelerine yer verdi.

CENK TOSUN'DAN GELEN HABER BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÜZDÜ

Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusunun tekrar siyah beyazlılara geleceği büyük gündem olmuştu. Özellikle Beşiktaşlı taraftarlar büyük bir dikkatle futbolcudan gelecek haberi bekliyordu. Yıldız futbolcudan gelecek haber büyük bir merakla beklenirken, futbolcunun menajerinden gelen olumsuz haber Beşiktaşlı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Cenk Tosun'un transferiyle ilgili gelişmeler yine büyük bir merakla takip ediliyor. Yıldız futbolcu Beşiktaş döneminde geçirdiği başarılı performansla takımda iz bırakan futbolculardan birisi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal