20.01.2024-13:40 (Son Güncelleme:20.01.2024-14:11)


1

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve aynı zamanda başrollerinde yer aldığı İnci Taneleri dizisi henüz ilk fragmanıyla dahi gündeme oturmuşken, meşhur pavyon dansının ikincisinin yer aldığı başka bir fragman daha geldi.



2

İlk fragmanda pavyon dansıyla sosyal medyayı sallayan Dilber karakteri, bu kez ikinci bir dansçıyla dans şovuna devam etti.



3

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri' dizisinin ikinci fragmanına da Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı damga vurdu. İlk fragmandaki dansıyla hala adından söz ettiren Ergüçlü'nün yeni dansı da çok konuşulacak gibi.



4

Kanal D ekranlarında yayın hayatına girmek için gününü bekleyen Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri paylaşılan fragmanlarıyla şimdiden adından söz ettiriyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyondaki dansı çok konuşulurken dizinin ikinci fragmanı da geldi.



5

Ergüçlü’nün dans performansı konuşulmaya devam etmeye devam ederken, İnci Taneleri’nden yeni fragman geldi. Yeni fragmanda da, ilk fragmandaki pavyon sahnesi ile çok konuşulan Dilber karakterinden yeni dans şovu beğeni topladı.



6

Ergüçlü son fragmandaki dansı da sosyal medyada çok konuşuldu. Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde oyuncunun, Ankara pavyon oyun havası performansı izleyenlerden tam not almıştı. Performansıyla dikkat çeken Ergüçlü'nün, Ankaralı Ezo’dan dans dersi aldığı iddiası da ilk ağızdan yalanlanmıştı. Ezo, “Arkadaşlar İnci Taneleri'nde Sincanlı Erkal Soner'le birlikte abimdir kendisi benim. 4 ya da 5 sene öncesi bir video çektik. Bu videonun buralara geleceğini ikimiz de tahmin edemiyorduk. Ona da başarılar diliyorum abime. Ayağına taş değmesin” demişti. Ankaralı Ezo, Hazar Ergüçlü'ye kendisinin ders vermediğini fakat onun dansından esinlenildiğinin doğru olduğunu belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR