20.01.2024-13:01 (Son Güncelleme:20.01.2024-13:31)


1

Gerek özel hayatıyla gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla ve cesur tarzıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile olan evliliği sona erdikten sonra bir çok ünlü isimle anıldı.



2

Son olarak adı ünlü bir şef ile yan yana gelen Hadise, bu aşk dedikodularına yazılı bir açıklamayla cevap verdi.



3

Kahve zinciri sahibi Mehmet Dinçerler ile olan tartışmalı evliliği kısa sürede noktalanan güzel şarkıcı, boşanmasının ardından bir çok ünlü isim ile anıldı.



4

Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini sallayan Hadise'nin adı bu kez Gürkan şef ile yakıştırıldı.



5

Ünlü şarkıcı sürekli isimlerin değiştiği bu dedikodulara sonunda patladı ve yazılı bir açıklamayla cevap verdi.



6

Ünlü sanatçı, "Sanırım söylenmek ya da kızmak değil, doğru ifade etmem gerekiyorsa, sizlerle dertleşmek istediğim bir konu var. Müzik kariyerim için dört elle çalışmaya başladığım zamanlar, tabii ki gündemde olmanın ve göz önünde olmanın heyecanını ve arzusunu çok yoğun hissediyordum. Ancak aynı zamanda bunun bedellerinin de olacağının farkındaydım." ifadeleriyle sitem etti.



7

Hadise açıklamasına şu sözlerle devam etti: ''Son zamanlarda ise özellikle bakıyorum da; artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum.



8

Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından böyle umuyorum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum nerdeyse. Emin olun, o zaman geldiğinde hislerimi her zaman olduğu gibi özgürce ifade edeceğim.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr