02.02.2024-10:18 (Son Güncelleme:02.02.2024-11:27)


1

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazıp hem başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi yeni bölümüyle yine sosyal medyanın diline düştü. Her sahnesi büyük beğeni toplayan dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı kendinden bahsettiriyor.



2

Elbisesiyle ve dansıyla bir furya haline gelen 'Dilber' karakterini canlandıran Ergüçlü dün akşamki performansıyla da tekrar izleyenleri mest etti.



3

İlk bölümüyle dahi reyting rekoru kıran dizinin ikinci yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Her sahnesiyle beğeni toplayan dizide Dilber'in yeni dansı yine sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.



4

Bu defa 'Ben Yola Gelmem' şarkısıyla dans eden Ergüçlü'nün performansına; 'Nefesimiz kesildi', 'Harikasın yine', 'Dilberim de Dilberim', 'Olay kadın' gibi yorumlar geldi.



5

Pavyon dansıyla gündeme oturan Ergüçlü'nün dansı sosyal medyayı ikiye böldü. Diziye tepkiler de gecikmedi. Sevda Türküsev gibi isimler "Pavyonlar kapatılsın" diyerek başka bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ünlü oyuncudan eleştirilere ise yanıt gecikmedi. Ergüçlü "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" notuyla diziden karelerini peş peşe paylaştı.



6

Ergüçlü'nün çok konuşulan bu paylaşımındaki notu kısa sürede silmesinin sebebi ise merak konusu oldu.



7

İşte viral olan pavyon dansının yeni versiyonu...



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr