02.02.2024-09:32 (Son Güncelleme:02.02.2024-09:32)


1

Sosyal medya hesabında paylaştığı ilginç videolar ile ün kazanan ve çeşitli estetik operasyonlar ile bambaşka bir görünüme kavuşan fenomen Mika Can Raun, tatile gittiğini söylediği Tayland'da cinsiyet değiştirme sürecini tamamlayan bir ameliyat geçirdi.



2

Sesiyle ve görünümüyle artık tamamen bambaşka birine dönüşen Mika, Armağan Çağlayan'ın geçtiğimiz sene katıldığı programına tekrar katıldı.



3

Çağlayan'ın Gör Beni programına katılan fenomen isim verdiği cevaplarla herkesi şoke etti ve ilginç itiraflarda bulundu.



4

Estetikleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Mika Can Raun son olarak Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu.



5

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlendikten sonra cinsiyet değiştirme sürecine giren Raun adeta bambaşka birine dönüşmüştü. Sesi ve görünüşü tamamen değişen fenomen Türkiye'de tamamlayamadığı sürecini Tayland'a giderek tamamladı.



6

Uzun süre kendisinden haber alınmayan Raun hemşireleriyle birlikte pozunu "Prensesiniz geldi" notuyla paylaşarak cinsiyet ameliyatı iddialarını doğrulamıştı. Mika Can Raun şimdi de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programı Gör Beni'ye konuk oldu. Hayatındaki değişimi anlatan Raun cinsiyet sorusunu duyunca ne diyeceğini bilemedi.



7

Armağan Çağlayan açık açık 'Ameliyat oldunuz öyle anlıyorum' diyince. Mika Raun 'ne ameliyatı?' diye sordu. Çağlayan 'Bedeninizi ruhunuza uydurdunuz diyeyim' diye tekrar sordu.



8

Mika Raun 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım. Cinsiyetsiz olduğumuza inanamıyorum. Ben bedenimi tanımıyorum. Onu bir şey olarak görmüyorum. O zaten başından kaybetmiş bir meteryal benim için' diye yanıtladı. Mika ayrıca erkek arkadaşı ile olan ilişkisine dair de oldukça ilginç itiraflarda bulundu. Mika, "Biz mesela birbirimizin üstüne gömüleceğiz. Batu'yla aynı anda öleceğiz’’ sözleriyle herkesi dumura uğrattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr