İnancı ile gündeme gelen İlyas Salman'dan çarpıcı açıklama geldi! "Gerçekten Tanrı varsa beni cehenneme göndereceğini zannetmiyorum"

Yeşilçam oyuncularından efsane isim İlyas Salman, inancı ile birçok kez gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Salman, hayatına dair açıklamalarda bulunması üzerine "Gerçekten Tanrı varsa beni cehenneme göndereceğini zannetmiyorum" ifadelerinde bulundu. Bunun üzerine gündeme gelen İlyas Salman'ın açıklamaları merak konusu oldu. İşte detaylar...

26.07.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-14:24)

Youtube üzerinden yayınlanan Haber Bahane programına konuk olarak katılan İlyas Salman, Yeşilçam dizilerinde ese getiren oyunculardan oldu. Acılar içinde geçen çocukluğa sahip olan Salman, yaşadıklarını tek tek anlattı. Yaşadıklarından sonra Allah'a inancının kaybolduğunu belirten Salman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

''Beni yaşadıklarım Tanır tanımaz hale getirdi''

Youtube kanalında ki yer aldığı programlarda inancına dair açıklamalarda bulunan usta oyuncu İlyas Salman, "Beni yaşadıklarım Tanrı tanımaz hale getirdi diyerek sözlerine başlayan Salman "Benim annem babam inanan insanlardı. Onların inançlarına hiçbir zaman saygısızlık etmedim. İnanan hiç kimseye saygısızlık etmiyorum ama onların da bana inancım konusunda özgürlük tanısı istiyorum" ifadelerini kullandı. 

İlyas Sarman inancı

''Tanrı varsa beni cehenneme göndereceğini zannetmiyorum''

Tanrı'ya inancının olmadığını her defasında belirten Salman'ın asıl inancının da ''Ateistlik'' olup olmadığı bilinmemektedir. Bu konu hakkında net bilgi vermeyen Sarman, "Ahirette Allah'ın varlığıyla net bir şekilde karşılaşırsam o zaman O'ndan özür dilerim" dedi. Salman sözlerine şu şekilde devam etti; "Tanrı varsa eğer beni cehenneme göndereceğini hiç zannetmiyorum. Ben direk cennetlik kulum. Kimseyi aldatmadım. Kimseye bile bile yalan söylemedim. Kimseye acı çektirmedim. Ailem de bilir beni, Kars'ta bir kedinin öldüğünü duysam İstanbul'da ağlayan biriyim. 'Keşke olsa da inansam' diyorum. 


Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal