Türkiye'nin yeni jön ve jönfisi belli oldu! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ilk sırada yer aldı

Televizyon ekranlarında yer alan dizilerde partner olarak çok sevilen ve hafızalara kazınan isimlerden Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in replikleri hafızalardan silinmiyor. Son dönemlerin 'en iyi' buldukları başrol sıralamalarındaki isimler belli oldu.

26.07.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-14:08)

Televizyon ekranlarında yer alan dizilerdeki bazı partnerler izleyicinin kalbinde yer etmesiyle unutulmaz hal alıyorlar. Aşk-ı Memnu dizisindeki Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, Ezel dizisindeki Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere gibi isimler gönüllerde taht kurdu. Bunun yanı sıra ise son dönemlerin ikilisi Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ise o isimler listesinde yer alarak en iyilere isimlerini taşıdılar. 

Türkiye'nin yeni jönü ve jönfisi 

Okurlarına son dönemde ‘en iyi’ buldukları başrol kadın ve erkek genç oyuncuları sordu. 360 bin kişinin oy kullandığı bir anket yapıldı. Anket sonucuna göre, geçtiğimiz sezon Baht Oyunu adlı dizide partner olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi birinci oldu. 360 bin oyun kullanıldığı ankette Türkiye'nin yeni jön ve jönfisi gerçek hayatta da sevgili olan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti oldu. 

Türkiye'nin yeni jön ve jönfisi

Beraber yer aldıkları dizi setinde tanışarak gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan ikili 20 kadın ve 20 erkek finalist arasından en çok oyu alan isimler oldular. 

Yapılan anket sonucuna göre erkeklerde yüzde 52,3 oran ile ilk sırada yer alan Aytaç Şaşmaz'ın devamında gelen 5 oyuncu, İlhan Şen, Burak Yörük, Akın Akınözü, Ekin Koç ve Burak Deniz oldu. 

Kadınlarda verilen oylar sonrasında ise yüzde 51.7 oran ise jönf, seçilen isim Cemre Baysel oldu. Devamında gelen isimler ise Burcu Özberk, Hande Erçel, Ayça Ayşin Turan, Sinem Ünsal ve Yağmur Tanrısevsin oldu. 


Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal