İmam Halil Konakçı kimdir, nereli? Halil Konakçı gündeme bomba gibi oturdu!

Hilafet isteği ile gündeme bomba gibi düşen Halil Konakçı sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer almaktadır. Gündemi olan konuşmasının üzerine birçok kişi Halil Konakçı’nın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı kaç yaşında? Halil Konakçı hangi camide görev yapmaktadır? İşte Halil Konakçı hakkında merak edilen tüm detaylar…

25.07.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-10:24) İmam Halil Konakçı kimdir, nereli? Halil Konakçı gündeme bomba gibi oturdu!

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Halil Konakçı hakkında araştırmalar devam ediyor. Hilafet isteğini dile getirmesi ile birçok kişiden tepki alan Konakçı’nın kim olduğu merak edilmektedir. Peki, Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı kaç yaşında? Halil Konakçı hangi camide görev yapmaktadır? İşte Halil Konakçı hakkında merak edilen tüm detaylar…

Halil Konakçı kimdir? 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda İmam Hatip görevini yürüten Halil Konakçı İzmir doğumludur. Sosyal medyada oldukça popüler olan Halil Konakçı,  milli ve dini değerlerle ilgili yaptığı açıklamalar ile tüm gözleri üzerinde toplamaktadır. Birçok kişi tarafından araştırılan Halil Konakçı açıklamaları ile dikkat çekiyor. 

Halil Konakçı Kimdir

Sezen Aksu'nun bir şarkısında yönelik tepkisini dile getiren Halil Konakçı, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.  Konakçı’nın TBMM kararıyla kaldırılan hilâfeti işaret ederek söylediği sözler oldukça dikkat çekti. Halil Konakçı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

"Biz o makamı geri istiyoruz arkadaş. İslam adına istiyoruz. Söyleyin bana İslam’ın merkezi neresi? İslam’ın söz sahibi, makamı kim? Anladınız mı şimdi niye kaldırdılar, niye lağvettiler o makamı 100 yıl önce? Çıksın bir şarkıcı parçası Adem Aleyhisselam’a ‘cahil’ diyebilsin diye bu makamı kaldırdılar." 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal