İltihap ve Yaralara Tuz Basın!

İltihap ve yaralarda özellikle dişeti iltihaplarında tuzlu su oldukça yararlı. İltihabı kurumuş kanı çıkaran bu karışım ile daha kolay tedavi olacaksınız.

10.10.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 10.10.2019-11:07)

Kanser yaralarından diş eti iltihaplarına hatta yaralara kadar tüm sorunlarda tuzlu su size şifa verecektir. İşte, o karışım…

İLTİHAP VE YARALARA DOĞAL TEDAVİ

Sıcak olana dek musluk suyunu akıtın. Bir bardağı su ile doldurun ve 1/2 çay kaşığı tuz katın. Tuzu çözmek için güçlü bir şekilde karıştırın. Dişeti iltihabını, kanser yaralarını ya da oral ameliyatı tedavi etmek amacıyla karışımı ağzınıza akıtın. Etkilenen yere konsantre şekilde, tuzlu suyu bir yandan öteki yana taşıyın. Dişeti iltihabı mevcutsa, sıvıları dişlerin arasına çekmek için ağız kaslarınızı kullandığınızdan emin olun. 30 saniye ardından tükürün. Bir hafta süresince her yemekten sonra yineleyin. Soğuk algınlığı semptomlarınız mevcutsa, ağzınızı yarıya dek tuzlu su karışımı ile doldurun. Başınızı geriye doğru eğin ve üç saniye gargara uygulayın ve sıvıyı tükürün. Soğuk algınlığı semptomları geçene dek günde üç kez yineleyin. Bir yarayı dezenfekte etmeniz lazımsa, bir pamuğu tuzlu suya batırın. Temizlemek için pamuk topunu yaranın çevresine bastırın. Hedef, kurumuş kan veya sızıntıyı yaradan çıkarmaktır. Yumuşak bir bezle kurulayın.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal