İlker Aksum'dan İlk Açıklama Geldi!

Geçtiğimiz ay kendi kullandığı araç ile feci bir kaza yapan ünlü oyuncu İlker Aksum, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

31.05.2021-10:31 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-16:29)

Ekranların sevilen ismi İlker Aksum, geçtiğimiz ay kendi hakimiyetinde ki araç ile Mersin'den Adana Havaalanına doğru gittiği sırada feci bir kaza geçirmişti. Aracı takla atan oyuncunun yardımına çevredeki esnaflar yetişmişti. Aracın içerisinde emniyet kemeri sıkıştığı için kendi imkanları ile çıkamayan Aksum'u esnaflar kurtarmıştı. İlk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ünlü oyuncu hastaneye kaldırılmış ve sağlık durumu herkes tarafından merak edilmişti. İlker Aksum'un taburcu edildiği ve herhangi bir problemi olmadığı öğrenildi. 

SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

İlker Aksum, resmen ölümden döndüğü kazadan sonra ilk açıklamasını yaptı. Aksum: 'Olacağı varmış, talihsiz bir kaza geçirdim. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda bir çizik var. Bunu da atlatırız. İlginiz için, yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Devam yola devam merak etmeyin hepinizi çok seviyorum' ifadelerini kullandı.

KAZADAN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

İlker Aksum, kazanın şokunu günler sonra atlatabildiğini söyledi. 'O arabadan sağ çıkmam mucize. 15 gündür fizik tedavi görüyorum. Şimdi zımba gibiyim' diyen oyuncu, yeni projelere hazırlandığını da açıkladı: 'Bir Mevlana projesiyle ekrana döneceğim. Onun hazırlıklarına başladım.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal