Joe Lara Uçak Kazasında Yaşamını Yitirdi!

Tarzan filmi ile ekranlara kendini sevdiren ünlü oyuncu Joe Lara, uçak kazasında yaşamını yitirdi.

31.05.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-19:02)

Oynadığı Tarzan rolü ile hayatımıza giren ABD kökenli ünlü oyuncu Joe Lara, Tennessee'de göle düşen uçakta hayatını kaybetti. Yaşanan bu felaket kaza da ölen 7 kişinin içinde Lara'nın eşi Gwen Shamblin de bulunuyordu.

Amerikan basınının duyurduğu acı habere dünyayı derinden sarstı. Nashville yakınlarında Smyrna havaalanından kalkan uçak, çok geçmeden gölün yakınlarına düştü. Yetkili kişilerden gelen bilgilere göre, dünyaca ünlü yıldızın bulunduğu uçakta kendisi de dahil 7 kişi yaşamını yitirdi. 

CANSIZ BEDENLERİNE HENÜZ ULAŞILAMADI!

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, uçaktan sağ çıkan kimsenin olmadığını tahmin ettiklerini ve uçağın düşüş nedeninin henüz belirlenmediğini kamuoyuna duyurdu. Kazanın sebebinin öğrenilmesi için soruşturma başlatıldı. DAlgıç ekipleri gölün içerisinde cansız bedenleri arıyor fakat henüz kimseye ulaşılamadı. Çalışmalar 1-2 gün daha sürecek deniliyor. 

TARZAN İLE HAYATIMIZA GİRMİŞTİ

California'da 1962 yılında dünyaya gözlerini açan Joe Lara, müzik kariyerinden sonra asıl patlamasını Tarzan filmi ile yakalamıştı. Birçok Hollywood yapımında rol alan ünlü oyuncu, düşen uçakta yaşamını yitirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal