İlkay Gündoğan'ın model sevgilisi Sara Arfaoui bikinili paylaşımı sosyal medyayı salladı... Bakan yorumsuz geçemiyor!

Türk asıllı Alman Milli futbolcu olan İlkay Gündoğan, geçen sene aralık ayı içerisinde, model olan sevgilisi Sara Arfaoui'ye evlenme teklifi etmişti. Bu teklifin ardından gündemden uzun bir süre düşmemişti. 31 yaşında olan Gündoğan'ın evleneceği kişinin bikinili pozları adeta gündemde nefes kesmiş durumda. Peki, Sara Arfaoui 'nun çok konuşulan bikini pozları nasıl? İşte merak edilen haberin detayları sayfamızda yer almaktadır.

07.05.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-12:53) İlkay Gündoğan'ın model sevgilisi Sara Arfaoui bikinili paylaşımı sosyal medyayı salladı... Bakan yorumsuz geçemiyor!

Türk asıllı Alman Milli futbolcu olan İlkay Gündoğan, geçen sene aralık ayı içerisinde, model olan sevgilisi Sara Arfaoui'ye evlenme teklifi etmişti. Bu teklifin ardından gündemden uzun bir süre düşmemişti. 31 yaşında olan Gündoğan'ın evleneceği kişinin bikinili pozları adeta gündemde nefes kesmiş durumda.

Futbolcu İlkay Gündoğan'ın model sevgilisi Sara Arfaoui

Sara Arfaoui 'nun çok konuşulan bikini pozları nasıl?

Sara Arfaoui güzelliği ve fiziğiyle herkesi kendine hayran bırakmış durumda. İnternet üzerinde fotoğrafları binlerce like almış durumda. Instagram hesabında 429 bin takipçi kitlesi bulunmaktadır. Geçen sene içinde evlenme kararı almış olduğu Alman Milli Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan'ın sosyal medyadan fotoğraf altına yapmış olduğu açıklaması dikkatleri üzerine toplamıştı. Açıklama detaylarında ise,  "Ömür boyu benim... Yakında Bayan Gündoğan" yazısını yazmıştı.

Futbolcu İlkay Gündoğan'ın model sevgilisi Sara Arfaoui

Sara Arfaoui ise teklifini kabul ettiğini şu sözlerle açıklamıştı. '' Evet, evet, evet! Sen benim en iyi arkadaşım, her şeyim. Bunun gerçek olduğuna inanamıyorum. Sevgin için teşekkürler. ''

Sara Arfaoui bikini

Ünlü futbolcu sosyal medya hesaplarında, sevgilisinin fotoğraflarını ara ara paylaşmaya devam ediyor. Futbol sayesinde kazancı yıl içerisinde 7,28 milyon sterlini bulmaktadır. Ünlü futbolcu, Türk Milli voleybol takımında ki Naz Aydemir ile kuzendir.

Sara Arfaoui bikinili

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal